Jedinstvo dočekalo svojih pet minuta!

0
2389

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

9. KOLO

JEDINSTVO – SLOGA 3:1 (1:0)

Forkuševci – Igralište Forkuševci. Gledatelja: 100. Sudac: Josip Kedveš (Ivanovci). Pomoćnici: Ivan Kedveš (Osijek) i Zoran Vlaisavljević (Đakovo). Strijelci: 1:0 Paradžik (22. – 11 m), 1:1 Varičak (68.), 2:1 Paradžik (76.), 3:1 Išasegi (79.).

JEDINSTVO: Barić, Duvnjak, Perković (72. Drlić), Drenjanac, Marjanović, Paradžik, Šušak (53. Šiško), Matković (77. Išasegi), Vočanec, Lukić, Tribuljak.

SLOGA: Kovač, Vidić, Matošević, Ivan Josipović, Živko (87. Čatić), Štibl, Penava (66. Herega), Goran Josipović, Bjelobrk, Vedran Penava (44. Varičak) Mlinarević (46. Pačarić).

U susretu dvaju podjednakih protivnika više koncentracije i umijeća imali su Forkuševčani. Nakon početnoga ispitivanja snaga domaćini su došli u vodstvo u 22. minuti. Sudac Kedveš dosudio je kazneni udarac za Jedinstvo, a siguran realizator najstrože kazne bio je Antonio Paradžik. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Gosti su u nastavku utakmice imali više od igre što im je donijelo izjednačenje. U 68. minuti strijelac za 1:1 bio je Milan Varičak koji je u igru ušao u 44 minuti zamjenivši Vedara Penavu. Domaćini su se brzo pribrali i već nakon osam minuta ponovo došli u vodstvo. U 76. minuti svojim drugim pogotkom Antonio Paradžik donio je svojoj momčadi prednost. U 77. minuti u igru je umjesto Gorana Matkovića ušao Matej Išasegi koji je u prvom dodiru s loptom postigao pogodak. Bio je to treći pogodak Jedinstva čime su riješili pitanje pobjednika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here