Damir Išasegi novi trener Torpeda!

0
1087

SMJENA NA KLUPI KUŠEVAČKOGA TORPEDA

Nogometaši Torpeda loše su krenuli u novu sezonu, nakon devet odigranih kola u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci osvojili su samo dva boda i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu. Bio je to znak da nešto treba učiniti, odnosno prekinuti ovakav rezultatski minus. Uprava kluba održala je sastanak gdje se otvoreno razgovaralo o trenutnom stanju u klubu. Donijeta je odluka da se prekine suradnja s dosadašnjim trenerom Goranom Uzelcem koji je uz trenersku dužnost povremeno bio i igrač.

Milković: Rez se morao napraviti!

O ovoj odluci izvijestio nas je predsjednik kluba Franjo Milković: „Prije svega, želim se u ime kluba zahvaliti dosadašnjem treneru Goranu Uzelcu koji je zajedno s nama prolazio i one dobre i one loše trenutke. Jednostavno, rezultati se ove jeseni nisu poklopili i bilo je nužno nešto učiniti. Uprava je zauzela stav, kako to u nogometu biva, da se pokušava s nekim novim trenerskim imenom koji bi malo „razdrmao“ momčad i unio određenu dinamiku i živost. Goranu Uzelcu doista želimo sve najbolje u daljnjem radu, a mi se okrećemo novim obvezama koje su pred nama. Dogovorili smo suradnju s Damirom Išasegijem koji je prihvatio naš poziv i od sljedećega kola bit će novi trener. Išasegi je već bio trener u našem klubu i zasigurno odlično poznaje igrače, ali i međužupanijsku ligu jer je on vodio i nogometaše Zrinskoga iz Jurjevca kada su bili u tom rangu natjecanja. U nedjelju nam dolazi Dilj, odlična momčad koja će zasigurno htjeti bodove. Vjerujem da ćemo u nedjelju prekinuti crni niz od pet uzastopnih domaćih poraza, zaključio je Milković.

Išasegi: Prioritet – stabilizacija momčadi

Što o svom novom poslu kaže trener Damir Išasegi: „Svjestan sam činjenice da se Torpedo nalazi u teškoj situaciji, ali ljudski sam razmišljao da im u ovom trenutku, naravno koliko to moje mogućnosti dopuste, pomognem u stabilizaciji prije svega natjecateljskoga dijela. Pratio sam igre Torpeda i jednostavno u nogometu je to tako: malo nedostatak sreće, ozljede, kartoni, gubitak samopouzdanja i tada se dogodi upravo ono što je doživio Torpedo. Vjerujem da ćemo do kraja ove polusezone stabilizirati situaciju u momčadi i priključiti se momčadima koje su iznad nas i bore se za opstanak. Vjerujem da već protiv Dilja možemo do pozitivnoga rezultata. Ovaj tjedan s momčadi trenira Branimir Ivanda, a ja ću „snimiti“ situaciju kako bih mogao sagledati igračku situaciju. Bit će ovo zahtjevan posao, ali vjerujem da možemo napraviti napredak u igri i naravno rezultatu, zaključio je novi trener Torpeda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here