Ivanu Bobetiću prvo mjesto, Lena Drmić četvrta!

0
2005

REGIONALNO PRVENSTVO SLAVONIJE I BARANJE DO 10 GODINA

Teniski klub Donji Miholjac bio je protekloga vikenda domaćin Regionalnoga prvenstva Slavonije i Baranje u tenisu do 10 igrača. Na turniru je nastupilo i troje đakovačkih tenisača: u muškoj konkurenciji nastupio je Ivan Bobetić, a u  ženskoj Lena Drmić i Ana Išasegi.

Ivan Bobetić došao je do samoga kraja – osvojio je turnir u Donjem Miholjcu. U prvom je kolu đakovački tenisač bio bolji od Filipa Koščaka (4:0; 4:0), nakon toga svladao je Rafaela Grotića rezultatom 4:1 i 4:1. U polufinalu Bobetić je morao igrati dva seta protiv Alberta Krasnića kako bi se plasirao u finale. U prvom setu odlučivao je tie-break. Nakon 3:3 Bobetić je dobio sedmu igru rezultatom 7:4. U drugom setu nije bilo problema – laganih 4:1 za plasman u finale.

U finalnom susretu protiv Dominika Škrinjara đakovački je tenisač pobijedio u tri seta. U prvom je Bobetić slavio sa 4:1 da bi Škrinjar istom mjerom uzvratio u drugom. U trećoj igri Ivan Bobetić bio je uspješniji rezultatom 7:4. I pobjednički pehar je u rukama Ivana Bobetića.

Lena Drmić osvojila je četvrto mjesto. U drugom je kolu bila bolja od Paule Smolčić rezultatom 4:0 i 4:1. U polufinalu je đakovačka tenisača poražena od Mije Roguulje (4:0 i 4:1. U meču za treće mjesto protiv Buge Grgić đakovačka je tenisačica poražena rezultatom 4:0 i 4:3 (7:5).

Druga đakovačka tenisačica Ana Išsegi prošla je prvo kolo pobjedom nad Dorom Kučinac (4:3 i 4:3) da bi u četvrtfinalu izgubila od Buge Grgić rezultatom 3:4; 4:1 i 8:6. Ana Išasegi na kraju je osvojila ukupno šesto mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here