Anto Grgić za prvo gorjansko slavlje!

0
2309

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONAC (P) – BUDUĆNOST  2:3 (1:3)

Preslatinci – Igralište Školski vrt. Gledatelja: 100. Sudac: Krešimir Marković (Đakovo). Pomoćnici: Rajko Ač (Đakovo) i Josip Kedveš (Ivanovci). Strijelci: 0:1 Anto Grgić (4.), 0:2 Perić (9.), 1:2 Tarnaj (24.), 1:3 Grgić (41.), 2:3 Hipp (65. – 11 m).

SLAVONAC (P): Horvat, Mirko Mesaroš (63. Josip Franjić), Mikič, Haršanji, Posavac, Marko Franjić, Hipp, Ivan Tarnaj (76. Marko Mesaroš), Babić, Rončka, Josip Mesaroš.

BUDUĆNOST: Željko Grgić, Babić, Palcer, Perić, Radić, Mikulandra, Gregić, Kelava, Anto Grgić, Penava, Jakov Paradžik.

Derbi začelja dviju momčadi koje su u dosadašnjih šest kola ostale bez bodova pripao je Gorjancima. Iako su gosti u sastavu imali samo jedanaest igrača, i to je bilo dovoljno za pobjedu. Doduše, ključ gostujuće pobjede zove se Anto Grgić koji je u Preslatincima bio u napadačkoj ulozi. Gosti su već u prvih deset minuta poveli 2:0 čime su unijeli nervozu u domaće redove. U četvrtoj minuti za 1:0 pogodio je Anto Grgić da bi u devetoj minuti strijelac bio Davor Perić. Nakon desetak minuta domaćini su sredili svoje redove, povezali igru i u 24. Ivan Tarnaj smanjuje rezultat na 1:2 te time vraća nadu domaćinima da mogu do pozitivnoga rezultata. Ali, danas raspoloženi Anto Grgić u 41. minuti postiže svoj drugi pogodak za gorjansko vodstvo 3:1. Bio je to ujedno i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice, domaćini su imali više od igre što im je donijelo smanjenje rezultata na 2:3. Strijelac iz kaznenoga udarca bio je Marinko Hipp. Do kraja utakmice nogometaši Slavonca sve su bacili u napad, ali rezultat se više nije mijenjao. Zadnjim sučevim zviždukom počelo je gorjansko slavlje koji su tek u sedmom kolu osjetili slast pobjede. A Preslatinčani će na takav osjećaj morati pričekati najmanje još tjedan dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here