Pobjednici ŠRU Šaran iz Podravskih Podgajaca, Ivan Knežević najbolji pojedinac!

0
351

ĐAKOVAČKI SUSRETI ŠPORTSKIH RIBOLOVACA SLAVONIJA I BARANJE

Tekst i foto: Željko Kovač

U nedjelju, 13. rujna, na jezeru Jošava održani su tradicionalni 45. Đakovački susreti športskih ribolovaca Slavonije i Baranje. Na ovom natjecanju nastupilo je 17 ekipa iz Valpova, Iloka, Črnkovaca, Cerne, Šiškovaca, Borova naselja, Narda, Šarengrada, Babske, Vrpolja, Darde, Slavonskoga Broda Svinjarevaca, Nuštra, Donjih Andrijevaca, Podravskih Podgajaca, Osijeka i Đakova. Natjecanje je trajalo od 9:00 do 13:00 sati pod pratnjom vrhovnoga suca Dinko Pavkovića i Zvonka Zorića te sektorske suce.

Najviše uspjeha imali su natjecatelji Športsko ribolovne udruge Šaran iz Podravskih Podgajaca sa ulovom od 22,800 kg. Pobjednički tim nastupio je u sastavu: Tihomir Ronta, Zvonimir Stanić i Miroslav Sudar. Drugoplasirana je ŠRU ORŠK iz Osijeka s ulovom od 18,550 kg. Srebrenu medalju osvojili su: Željko Krpan, Dražen Hajnal i Kristijan Turk. Treće mjesto osvojila je ŠRU Amur Interland iz Darde (18,125 kg) u sastavu: Nikola Antolović, Siniša Vereš i Novica Hostić. Na četvrtom mjestu našla se đakovačka udruga Šaran u sastavu: Darko Novoselac, Mladen Carević i Dario Ilondić. Đakovčani su ulovili 16,150 kg ribe.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Ivanu Kneževiću s ulovom od 9 kg ribe, drugoplasirani je Zvonimir Stanić (7,350), a trećeplasirani Kristijan Turk ulovio je 7,300 kg.

 

Zanimljivost je da je na natjecanju nastupila je jedna žena ribolovac. Riječ je o Ružici Tipurić, članici ŠRU Štuka iz Donjih Andrijevaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here