Đakovčanima pet zlatnih medalja!

0
1879
  1. BARANJSKI FERIVI POLUMARATON

U subotu, 12.9., u Kopačkome ritu održan je 5. Baranjski Ferivi polumraton, a sastojao se od utrke na 21 km, dječjih utrka na 200, 300, 600 i 900 metara te utrke građana na 5 km. Grad Đakovo na ovome je natjecanju predstavljalo 14 članova Atletskoga kluba „SLA – Ante Perić“, a postigli su zapažene rezultate.

U najmlađoj kategoriji na 200 metara, ciciban, drugo je mjesto zauzeo Andrej Lokmić. U kategoriji mlađih limača, tj. utrci na 300 metara, Elena Matić i Luka Lovrić zauzeli su 6. mjesto, dok je Lana Đelatović na cilj dotrčala kao deveta. Odličan rezultat u starijim limačima (600 metara) postigli su Antonio Đikić, koji je pobjednik utrke, i Keira Tomešić koja je zauzela drugo mjesto. Uz spomenute, Luna Matić utrku je završila kao šesta, a Lovro Đumić na desetom mjestu.

U utrci na 900 metara, đakovačke mlađe kadetkinje odradile su odličan posao te zauzele prva dva mjesta. Pobjednica utrke bila je Sara Zrinušić, a njezina klupska kolegica Ela Đelatović zauzela je drugo mjesto. Osim ovih odličnih rezultata, djevojke su trčale svaka po još jednu utrku. Sara Zrinušić trčala je i trku za starije kadetkinje te također osvojila prvo mjesto, dok je Ela otrčala i utrku građana na 5 km i osvojila četvrto mjesto s vremenom 23:01. Ipak, pobjedu u utrci građana odnijela je druga Đakovčanka, Mirna Jakšić, s vremenom 20:17. U kategoriji mlađih kadetkinja, natjecala se i Anđela Borčić koja je zauzela 10. mjesto.

I muški dio đakovačkih predstavnika istaknuo se dobrim rezultatima. Noa Tomesić utrku mlađih kadeta završio je na trećem mjestu, a Ivan Bilać odnio je pobjedu u utrci starijih kadeta.

Čestitke đakovačkim natjecateljima te njihovom treneru Zvonku Karoliju na odličnim rezultatima i lijepom predstavljanju Grada!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here