Uzvratiti Otoku za prošlogodišnji teški poraz!

0
1735

IZ KUTKA GLAVNIH AKTERA – BRUNO BARIŠIĆ-JAMAN

Plavo je u modi. Nogometaši Mladosti iz Đakovačke Satnice i dalje nastavljaju s uspjesima. Kako je početak prvenstva vidio i što očekuje od sutrašnjega gostovanja u Otoku, govori nam važna karika Denićeve momčadi – lijevi bočni Bruno Barišić-Jaman.

Sve ide prema planu!

Što se tiče dosadašnjega dijela prvenstva, smatram da smo dobro krenuli: prvo bod na uvijek teškom gostovanju kod Borca iz Kneževih Vinograda pa domaća pobjeda protiv vrlo dobre momčadi s puno odličnih pojedinaca, zatim u Bošnjacima gdje nitko od nas nije bio raspoložen, ali unatoč̌ tomu, nismo  poraženi. U nedjelju smo opet pokazali  koliko zapravo vrijedimo gdje smo nadigrali Borca iz Bobote u svakom segmentu igre i s igračem manje zabili još jedan pogodak te mirno priveli utakmicu kraju. Sačuvali smo svoju utvrdu i nastavili s domaćim pobjedama.

Četvrto mjesto na tablici trenutno je zadovoljavajuće, jedina smo neporažena momčad u ligi, ali isto tako težimo još boljem, a to je naslov jesenskog prvaka, što je moja velika želja kao pojedinca, ali i cijele momčadi. No, idemo bez opterećenja, iz kola u kolo dati najbolje od sebe jer samo tako možemo daleko dogurati.

Atmosfera u momčadi je odlična, sada nam u rujnu slijedi ritam utakmica srijeda/subota, što će biti relativno teško izdržati, ali imamo širok kadar gdje svatko doprinosi svojom kvalitetom što potvrđuje i činjenica da niti jednu utakmicu nismo počeli s istom početnim sastavom.

Konkurencija u ekipi je velika, nitko nije siguran da je starter svaku utakmicu, a to nam svima daje motiv da na treningu dajemo svoj maksimum i dokazujemo se treneru, a on je taj koji će odlučiti i on zna najbolje kako nas zaštititi i kako ćemo mu pomoći u određenom trenutku.

Otok je još uvijek u neugodnom sjećanju

Slijedi nam gostovanje u Otoku, prošle smo sezone tamo doživjeli najveći poraz od 5:1, gdje smo mi bili novaci u ligi i još smo se “tražili”, ali smatram da je vrijeme da odnesemo sva tri boda u Satnicu, a to ćemo napraviti samo ako budemo pravi i ako budemo dali 100% na terenu, tada ni rezultat neće izostati jer ponavljam sto se tiče individualne kvalitete, tu smo u samom vrhu lige.

Za Koga? ZA MLADOST!!!!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here