“S nova tri boda, eto nas opet u samom vrhu!”

0
1794

IZ KUTKA GLAVNIH AKTERA – STIPE NEVISTIĆ

Jedan od najsigurnijih đakovačkih igrača svakako je golman Stipe Nevistić, zasigurno jedan od najboljih trećeligaških golmana. Zamolili smo ga za kratak osvrt na dosadašnji dio prvenstva kao i najavu utakmice protiv Slavonca iz Bukovlja.

Poraz u Požegi?

Dosadašnjim dijelom prvenstva, nisam u potpunosti zadovoljan jer je ukupni dojam bio da smo mogli uzeti barem bod u Požegi. Mislim da je domaćin dominirao većim posjedom lopte tijekom većega dijela utakmice, ali bez previše šansi. Mi smo se opredijelili za kontre i polukontre i, uz zabijeni pogodak, imali smo još dvije stative. Mislim da je sudac propustio u završnici suditi i jedanaesterac za nas.

Sutra dolazi novak u ligi – Slavonac iz Bukovlja?

Nema tu previše filozofije. Moramo upisati pobjedu. Protiv Valpovke smo pokazali kako moramo igrati na domaćem terenu. Od prve minute zagospodariti terenom, napraviti pritisak na njihovu zadnju liniju i postići brzi pogodak. Naravno, poštujemo protivnike koji su uvijek neugodni jer se radi o momčadi koja po prvi puta igra u trećoj ligi i njima je želja da se pokažu u što boljem svjetlu. Ne zaboravimo da su u trećem kolu upisali gostujuću pobjedu protiv Vuteks-Sloge što nam treba biti opomena da moram igrati odgovorno i u fazi obrane. Moramo odraditi napadačke zahtjeve koje trener traži, uz organiziranu defenzivu. S nova tri boda, evo nas opet u samom vrhu. Siguran sam da za takve domete imamo kvalitetu.

Iako je radni dan, vjerujem da će nam u pohodu na novu pobjedu pomoći i naša vjerna publika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here