Odličan otpor Satnice, no ipak pobjeda Čepina

0
1816

Prijateljska utakmica

NK Čepin Seniori – Mladost          1:0 (0:0)

Mladost: Leko (80. Kiđemet), Akrap (46. Bikić), Totić (46. Bruno Barišić Jaman), Svalina (46. Subašić), Novoselić, Žonka (46. Branimir Barišić Jaman), Čurila (46. Tomić), Bojanović (46. Denić), Stanušić (80. Vujanović), Stipanović, Grbeša (80. Korpar).

 

Kao što smo pisali prije nekoliko danas, Mladost iz Satnice počela je sa svojim pripremama, a nakon odrađenih pet treninga, odigrali su i prvu prijateljsku utakmicu. Nogometaši Satnice gostovali su kod trećeligaša iz Čepina i pružili jako dobar otpor.

Mladost je prvi puta zaprijetila već u 6. minuti kada je Dino Stipanović povukao loptu i opucao sa 16 metara, no lopta je ipak otišla malo pokraj gola. Domaćini su brzo uzvratili: u 15. je minuti Bungić dočekao povratnu loptu na 15 metara, ali pucao je previsoko. Deset minuta kasnije, Bungić je ostavio povratnu loptu za Jurića, no i on puca iznad gola. Grbeša je u 34. minuti osvojio loptu na desnoj strani, snažno pucao i kada su svi već vidjeli loptu u golu, ispriječila se vratnica. U 36. minuti dalekometnim je udarcem probao Dragojević, ali bio je to lak posao za Leku. Iako bez pogodaka, bilo je to vrlo zanimljivo prvo poluvrijeme.

U nastavku utakmice, prvi su zaprijetili domaćini. Zeba je ubacio s lijeve strane, Jurić je bio najviši u skoku, no njegov udarac odlazi iznad gola. Trenutak odluke dogodio se u 62. minuti. Domaćini su iskoristili dekoncentraciju u redovima Mladosti i sjajno odigrali u njihovom šesnaestercu, pri čemu je Batarilo Čerdić postigao prvi pogodak. Asistent mu je bio Đakovčanin Vedran Goluža. Gostujući nogometaši pokušali su uzvratiti svojom najboljom prilikom u 80. minuti: Tomić je dugom loptom pronašao Čurilu koji je izišao jedan na jedan s golmanom, no mladi je napadač opucao krajem gola te je tako rezultat ostao nepromijenjen.

Treba istaknuti kako su u sastavu Mladosti nedostajali Ivan Radnić, Ivan Barišić i Domagoj Stipanović. Osim toga, svoj su prvi nastup za seniorsku momčad upisali petnaestogodišnjaci Kiđemet, Vujanović i Korpar.

Satničani nastavljaju sa svojim pripremama, a sljedeći test imaju u subotu kada igraju polufinale Kupa NS Đakovo u Punitovcima kod Slavonije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here