Festival HUT-a u Đakovu!

0
2257

TK ĐAKOVO BIO JE DOMAĆIN 8. DRŽAVNOG PRVENSTVA REIBLI MEMORIJAL

Hrvatska udruga tenisača ponovo je odlučila da Đakovo i Teniski klub Đakovo budu domaćini 8. Državnog prvenstva HUT-a – Reibli memorijal. Na đakovačkim teniskim terenima od petka 19. do nedjelja 21. lipnja devedesetak natjecatelja u različitim kategorijama borilo se za naslov prvaka Hrvatske. Đakovčani su bili izuzetno raspoloženi što potvrđuje i mnoštvo osvojenih medalja.

U kategoriji gospoda do 35 godina pobjednik je Adrian Genda, Mario Beljan bio je najbolji u kategoriji preko 35 godina, a u kategoriji preko 40 godina prvo mjesto osvojio je Ivan Ramčić.

Osim pobjednika, Vedranu Kovačeviću pripalo je drugo mjesto u kategoriji do 35 godina, isto to ostvario je i Tomislav Marijanović preko 35 godina, a predsjednik kluba Mišo Mesić bio je finalist kod gospode preko 45 godina.

U ženskoj konkurenciji dvije su Đakovčanke osvojile druga mjesta: Ivana Ramčić u kategoriji dama do 45 godina, a Božana Kovačević u kategoriji +45.

U kategoriji parova prvaci Hrvatske postali su Adriano Genda i Vedran Kovačević (do 45 godina), a Gordana Glavačević i Božana Kovačević pobjednice su u apsolutnoj kategoriji.

Kod mješovitih parova Suzani Hardi i Filipu Ljulju pripalo je drugo mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here