Antun Labak novi trener Vihora!

0
2529

VIHOR IZ JELISAVCA RIJEŠIO TRENERSKO PITANJE

Nogometaši Vihora iz Jelisavca, člana Treće hrvatske nogometne lige Istok, riješili su pitanje trenera. Naime, nakon ne baš uspješne već sada prošlogodišnje sezone gdje su Vihorčani, pri prekidu prvenstva, zauzimali tek četrnaesto mjesto sa samo 16 bodova, a na početku su svrstavani u red favorita, uprava kluba odlučila je u ovoj stanci uzrokovanoj korona virusom, potražiti novo trenersko rješenje.

Uprava NK Vihor postigla je dogovor s đakovačkim trenerom Antunom Labakom da preuzme momčad i 4. srpnja izvrši prozivku i prvi trening. Antun Labak posljednji je trenerski angažman, doduše kratko, imao u Sikirevcima, a prije toga bio je godinu i pol dana trener Zrinskoga iz Jurjevca.

U kratkom telefonskom razgovoru Antun Labak potvrdio nam je ovu informaciju: „Točno je, jučer sam razgovarao s čelništvom Vihora i postigli smo dogovor da budem novi trener. U ovom trenutku ne mogu puno toga reći, osim da sam u stalnom kontaktu s dosadašnjim trenerom Markom Dinjarom i da pokušavamo pronaći igrače koji bi zadovoljili kvalitetom igranje treće lige. Želimo dovesti mlade igrače u kojima ćemo vidjeti i mogućnosti njihovoga nogometnoga napretka. Vihor ima odlične uvjete za rad, a to će i od nas trenera i igrača tražiti i ozbiljan pristup. Ambicije Vihora su biti u vrhu tablice i sve ćemo učiniti kako bismo stvorili konkurentnu momčad za taj cilj, završio je svoje izlaganje novi trener Vihora.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here