Vlado Jeleč pogodio za slavlje Topoljana!

0
834

I NOGOMETAŠI RATARA KRENULI S AKTIVNOSTIMA

RATAR – OMLADINAC (ST. TOPOLJE) 0:1 (0:0)

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Strijelac: 0:1 Vlado Jeleč.

RATAR: Barić, Jurinić, Peradinović, Brzaj, Brlošić, Spajić. Nikola Šekerija, Mario Šekerija, Horvat. Još su igrali: Liščević, Antunović, Sikora, D, Vukadin, J. Vukadin, Marinović, Zeko. Trener: Hrvoje Piplica.

OMLADINAC: J. Sudić, Tufekdžić, Seifert, Jeleč, Pongračić, Stepić, Kust, Vlado Jeleč, Kuprešak, Cemni, Munjiza. Još su igrali: Vardić, Suhalj, Sudić, Jurić, Smolčić. Trener: Ivan Perić.

Nakon što su članovi kluba i mještani sudjelovali u uređivanju igrališta na Kozinom trgu kaki bi osigurali uvjete za nastavak nogometnih aktivnosti, u nedjelju 21. lipnja nogometaši Ratara ugostili su momčad Omladinca iz Starog Topolja.

Novi trener Hrvoje Piplica na teren je izveo izmijenjeni sastava u odnosu na prošlu sezonu u kojem je osam novih imena. U prvom poluvremenu bila je to izjednačena igra obaju sastava u kojoj je bilo i nekoliko izglednih prilika, ali mreže su mirovale.

Ključni trenutak dogodio se u drugom dijelu kada je Munjiza na sredini terena oduzeo loptu piškorevačkom veznom redu, uposlio Jeleče koji šalje loptu pored golmana Barića. U nastavku utakmice gosti su bili nešto bolja momčad, ali njihove napade odličnim intervencijama zaustavio je raspoloženi golman Mladen Barić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here