Prvi Poletov protivnik Sokol iz Rakitovice!

0
2297

NOGOMETAŠI POLETA DOZNALI PROTIVNIKA U KVALIFIKACIJAMA

Nepredviđena situacija oko korona virusa donijela je niz problema unutar cijeloga sustava pa tako i nogometa. Naime, prekidom svih nogometnih natjecanja, osim onih u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, Hrvatski nogometni savez morao je donositi odluke prema situaciji u odnosu na epidemiju.

Jedna od najvažnijih odluka bila je da se priznaju postignuti rezultati odnosno da je prvenstvo zaključeno trenutnim stanjem. Druga važna odluka je da nitko iz liga neće ispasti.

Ove odluke definirale su sustav kvalifikacija u kojima će se popuniti po dva člana svake lige. Tako su nogometaši Poleta iz Semeljaca, sa sedam bodova više u odnosu na Dračice, postali prvaci Druge županijske nogometne lige i da će u kvalifikacije za popunu Prve županijske lige.

Tako će u kvalifikacije za dva mjesta krenuti pet pobjednika drugih županijskih liga Osječko-baranjske županije: Croatia (Velimirovac), Polet (Semeljci), Radnički (Dalj), Vardarac i Sokol (Rakitovica).

                              Protivnik Semeljčana – NK Sokol Rakitovica

Nogometni savez Osječko-baranjske županije objavio je raspored kvalifikacija. S obzirom da je neparan broj momčadi, u pretkolu će se 5. i 8. srpnja sastat će se Vardarac i Radnički iz Dalja.

U prvom polufinalnom paru 12. i 15. srpnja igrat će Polet i Sokol iz Rakitovice. Momčad Croatije iz Velimirovca čeka pobjednika pretkola Vardarac – Radnički (Dalj).

Pobjednici polufinala sastat će se 19. i 26. srpnja u finalu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here