Semeljčani u nastavku slomili otpor Kešinaca!

0
2315

SEMELJČANI SE PRIPREMAJU ZA KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVU ŽUPANIJSKU LIGU

POLET – KEŠINCI 5:1 (1:1)

Smeljčani će po dobrome pamtiti ovu 2020. godinu jer su ostvarili zapažene rezultate kako na zelenom travnjaku, ali tako i u društvenoj zajednici. Naime, NK Polet pripala je i nagrade Općine Semeljci za havno promicanje Općine koju im je uručio načelnik Grgo Lončarević.

Na sportskom planu, u prvenstvu Druge županijske nogometne lige Semeljčani su osvojili prvo mjesto sa sedam bodova više od drugoplasiranih Dračice čime su stekli pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu Prve županijske nogometne lige. Kvalifikacije će se igrati 19. i 26. srpnja s četiri prvaka ostalih drugih županijskih liga.

Tim povodom nogometaši Poleta vrijedno treniraju i odigravaju pripremne utakmice kako bi spremni dočekali kvalifikacije.

U nedjelju su 14. travnja na svom terenu ugostili susjede iz Kešinaca protiv kojih su ostvarili uvjerljivu pobjedu. Iako nije bilo lagano jer su gosti u početku golom Mijačevića došli u vodstvo 1:0. Do kraja prvoga dijela, Semeljčani su uspjeli izjednačiti na 1:1, strijelac je bio Emanuel Penava.

U nastavu utakmice do izražaja je došla bolja fizička sprema domaćina koji su postigli još četiri gola za konačnih 5:1. Strijelci su redom bili: Mario Vuksanović, Filip Paradžik, Rašić i Đuretković.

Polet je igrao u sastavu: Miro Vuksanović, Gavran, Damir Blažević, Tanasić, Gradištanac, Filip Paradžik, Ćosić, Đuretković, Emanuel Penava, Mario Vuksanović. Još su igrali: Tomislav Blažević, Rašić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here