Velebit poveo 3:0, Ivo Horvat spasio “starse”!

0
1285

U POTNJANIM AZANIMLJIVA PRIJATELJSKA UTAKMICA

VELEBIT – POTNJANI STARS 3:3 (2:0)

Potnjanici su još jednom pokazali da se ozbiljno pripremaju za novu sezonu u kojoj će očito cilj biti povratak u Drugu županijsku nogometnu ligu. U nedjelju, 14. lipnja, na svom su igralištu organizirali svojevrsni susret generacija Potnjanaca koji su nekada igrali ili su ponikli iz NK „Velebit“. Dakle, seniorskoj momčadi suprotstavila se selekcija Potnjani Stars koju su činili bivši igrači, ali i neki koji još uvijek aktivno igraju u višim rangovima. Među njima su Tomas Grgačević i Dino Galičić, igrači trećeligaša Đakovo Croatije, Goran Borko, veznjak Bedema iz Ivankova, Ivo Horvat, najbolji strijela Ratara iz Piškorevaca…

U prvih 45 minuta nogometaši Velebita bili su bolji te su s dva pogotka poveli 2:0 što je bio i rezultat prvoga poluvremena. Oba pogotka postigao je Josip Grgačević. Početkom drugoga poluvremena pogotkom Romana Henca Velebit dolazi do vodstva 3:o i činilo se da će do nogu potući „starse“. Ali, u oni su pokazali dio nogometne vještine te su do kraja utakmice stigli do izjednačenja. Ivo Horvat smanjuje rezultat na 1:3 da bi u završnici susreta Ivo Horvat postigao još dva pogotka za konačnih 3:3.

Prijateljska i ugodna atmosfera nastavljena je i u “trećem” poluvremenu, na zajedničkom druženju što potvrđuje i naša fotografija.

Velebit je igrao u sastavu: Rukavina, Šlegl, Lucijak, Pinter, Širajčić, Agatić, Henc, G. Grgačević, J. Grgačević, Jendrišek, Divald. Još su igrali: Bulut, Pejak, Bešlić, M. Grgačević.

Za START POTNJANI nastupili su: I, Bulut, T. Grgačević, M. Grgačević, Z. Grgačević, Štigler, Tot, Hanuljak, MIhalik, Peka, Bjelobrk, Horvat, Borko, Galičić, D. Djak-Skeledžija, Batori, A. Grgačević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here