Odlična prilika za uzvrat!

0
3553

ĐAKOVAČKI RUKOMETAŠI PRED VAŽNOM UTAKMICOM PRVOGA PORLJETNOGA KOLA

14. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

U goste nam dolazi momčad zbog koje najviše možemo žaliti  što ih nismo pobijedili u prvom dijelu prvenstva. U Zagrebu smo doista igrali odlično, vodili u prvom poluvremenu, na odmor smo otišli s vodstvom od tri gola. Razlike. I u nastavku smo dobro igrali, u 52. minuti imali vodstvo 26:24, ali u samoj završnici, više našim pogrješaka nego svojom dobro igrom, Zagrepčani izjednačavaju rezultat na 27:27 i tada zabijaju dva pogotka za konačnih 29:27. Mario Goluža i ja odigrali smo odlično u napadu, on je zabio 12, ja osam golova.

« od 4 »

Jurić najveća opasnost

Maksimir u rosteru ima nekoliko iskusnih, starijih igrača koji daju ton igri. Lijevi vanjski 35-godišnji Ivan Jurić za nas je „noćna mora“: u Zagrebu nam je zabio 13 pogodaka i praktički nas sam pobijedio tako da ćemo u Đakovu posebno morat paziti na njega. Ukoliko budemo u obrani pokretljivi i „gusti“ zaustavit ćemo njega, ali i ostale protivnike.

U odnosu na jesen, pojačali smo svoj roster; stigli su nam „srednjak“ Ivan Vulić, zatim Ivan Lasić i Nemanja Damjanić tako da imamo veću mogućnost rotacije. Dečki su od prve „kliknuli“ s ostatkom momčadi, atmosfera je odlična. Svi smo zdravi i spremni za subotnji okršaj.

Nadam se da će to u subotu vidjeti i naša vjerna publika od koje očekujemo, ako i dosada, podršku jer nam je sada svaka domaća utakmica „biti ili ne biti“. Jer želimo pobjeći iz opasne zone ispadanja, a to možemo samo pobjedama. Dakle, nemamo izbora!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here