Škiljić šokirao Punitovčane!

0
1941

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (P) – FEŠK 0:1 (0:0)

Punitovci – Igralište Punitovci. Gledatelja: 200. Sudac: Krešimir Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Teo Zeba (Šibenik) i Katarina Zeko (Vinkovci). Strijelci: 0:1 Škiljić (79.).

SLAVONIJA (P): Begović, Perić, Poljarević, Škorvaga, Pecnik (79. Šuvarić), Vinko, Perak, Pandžić, Stipanović, Crnojević, Kovačević.

FEŠK: Knežević, Marko Šundalić (43. Škiljić), Ivanušec, Štefančić, Ivan Kapraljević (79. Vulić), Benković, Galinec, Stipić, Pinter (86. Čiš), Danijel Šundalić, Marijan Kapraljević.

Nogometaši Slavonije s veseljem su najavljivali utakmicu protiv FEŠK-a u kojoj su trebali potvrdili prošlotjednu pobjedu u Đurđenovcu i dolazak na visoko treće mjesto. Međutim, nedjelja nije bila njihov dan kao niti dan ostala dva kluba s područja Đakovštine. Naime, i Slavonija i Ratar i Omladinac poraženi su s identičnim rezultatom (0:1) tako da će ova nedjelja ostati upisana kao „krvava nedjelja“.

Punitovčani su sve pokušavali ne bi li došli u vodstvo, ali obrana FEŠK-a uvijek bi izlazila na kraj s domaćim napadačima. I kada su se najmanje nadali, uslijedila je kazna: u 79. minuti Matija Škiljić (ušao u igru u 43. minuti) zabio je jedini gol koji je odlučio i pobjednika susreta.

Šteta jer je prekinut jedan nogometni zanos, ali poznavajući Punitovčane sutra je novi dan i nova utakmica.

Ovim porazom Slavonija je pala na četvrto mjesto, ali je i dalje najbolje plasirana momčad s područja Đakovštine. S obzirom da im je ovo prva sezona u Prvoj županijskoj ligi, niti domaći poraz ne može navući tamne oblake nad momčad s Vodopada.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here