Neprepoznatljivi Ratar!

0
1741

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RATAR – JEDINSTVO 0:1 (0:0)

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 150. Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Robert Naš (Osijek) i Ivan Šalamun (Našice). Strijelci: 0:1 Matej Vidaković (52.).

RATAR: Barić, Sivč (46. Spajić), Brzaj, Mandić, Perković, Horvat, Florian Abramović, Mišević, Jurinić, Antunović, Peradinović.

JEDINSTVO: Horvat, Šnel, Matović, Matej Vidaković, Zemunić, Perković, Patrik Vidaković, Šapina, Katavić, Grgić (90. Antonina), Živković (65. Mikičić).

Iako su poraženi u prvom proljetnom dijelu u Josipovcu, nogometaši Ratara odigrali su mušku utakmicu u kojoj su tek u posljednjih deset minuta doživjeli poraz.

Hrvoje Piplica na klupi Ratara

Što se dogodilo s momčadi Ratara tijekom protekloga tjedna teško je odgonetnuti, ali Ratar koji je odigrao utakmicu protiv Jedinstva, posljednje momčadi lige, bio je neprepoznatljiv, bezidejan i bez volje za životom. U petak je trener Josip Mišić podnio ostavku, a na klupi je po prvi puta kao trener sjeo Hrvoje Piplica koji je ujedno bio i rezervni golman. Očito da se nešto događalo protekloga tjedna što se odrazilo i na nedjelju utakmicu. Da se u Rataru nešto događa potvrđuje i činjenica da na današnjoj utakmici nisu nastupili Josip Mišić, Manuel Abramović i Bošnjaković. U takvoj igri niti publika nije zadovoljna viđenim. U igri bez igre, gosti su u 52. minuti golom Vidakovića došli u vodstvo i taj jedan pogodak donio im je tri boda koja će im puno značiti u borbi za opstanak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here