Tomislav Blažević pogodio za tri semeljačka boda!

0
1195

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RADNIČKI – POLET 0:1 (0:1)

Viškovci – Igralište Viškovci. Gledatelja: 150. Sudac: Slaven Florijančić (Jurjevac). Pomoćnici: Mato Jagodin (Đakovo) i Elko Crn (Đakovački Sleci). Strijelac: 0:1 Blažević (23.).

RADNIČKI: Danijel Drenjančević, Zorić, Antonio Lagator, Marko Mijakić, Goran Lagator, Erceg, Luka Drenjančević, Horvat, Gusić, Tavić (88. Toni Duvnjak).

POLET: Miro Vuksanović, Rebić (70. Blažević), Gradištanac, Đuretković, Tomislav Blažević, Mario Vuksanović, Paradžik (84. Rašić), Ćosić, Pilić, Radonić, Aščić (70. Stanković).

Jesenski prvak Polet iz Semeljaca, na otvaranju proljetnoga dijela prvenstva, imao je težak zadatak u Viškovcima. Domaćini su odigrali čvrstu i tvrdu što potvrđuje i konačni rezultat. Semeljčani su u priprema pokazali odličnu formu, širok izbor igrača i efikasnu igru. Međutim, protiv Viškovčana uspjeli su samo jednom zatresti mrežu golmana Drenjančevića.

Doduše, treba priznati da su gosti imali više od igre, veći posjed lopte i bolje prilike za pogotke, ali su domaćini borbenom i pokretljivom igrom anulirali gostujuće prednosti. Ključni trenutak dogodio se u 23. minuti kada je Tomislav Blažević zatresao domaću mrežu. Antonio Rebić je prošao po desnoj strani, na rubu kaznenoga prostora pronašao je Tomislava Blaževića koji iz voleja neobranjivo pogađa gornji desni kut golmana Danijela Drenjančevića. Bio je tu eurogol vrijedan tri gostujuća boda. Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika za jednu i drugu momčad, ali rezultat se nije mijenjao.

Tako su Semeljčani preskočili prvu zahtjevnu prepreku na putu osvajanja prvoga mjesta jer podsjetimo Polet je imao sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane Dračice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here