Sve jasno; dvije jedinice: prvo mjesto i Prva županijska liga

0
1335

JESENSKI PRVACI DRUGE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE KRENULI S PRIPREMAMA

Nogometaš Omladinca iz Josipovca u nedjelju su, 27. siječnja, na svom Drljaku krenuli s pripremama za proljetni dio prvenstva. Iza Josipovčana ostala je odlična jesenska polusezona u kojoj su osvojili 37 bodova, bez poraza i bez primljenoga gola (jedini remi izvukli su nogometaši Šokadije iz Strizivojne). To je i zalog i obveza da i u proljeće Omladinac nastavi jesenskim tragom. Trener Šimo Živković izvršio je prozivku na koju se odazvalo 22 igrača (četvorica zbog posla nisu bila). Nakon prozivke uslijedio je i prvi lakši rekreacijski trening kojega je odradilo 20 igrača, a dvojica su zbog bolesti trening odgledali sa strane.

Na prvom vježbanju pojavilo se i jedno novo(staro) lice. Riječ je o Domagoju Hulaku koji se nakon polusezone u trećeligašu Vihoru iz Jelisavca, odlučio vratiti u Omladinac. To će biti svakako veliko pojačanje za josipovačku momčad.

O tijeku priprema kratko nas je izvijestio trener Šimo Živković: „Na spisku imam 26 igrača što je optimalan broj. Nadam se samo da ćemo korektno odraditi pripreme i da neće biti ozljeda. Ovo čudljivo vrijeme malo nam remeti plan odigravanja pripremnih utakmica, ali što je tu je, tako je svima. Zasada je sigurno da ćemo 10. veljače igrati protiv Poleta iz Semeljaca, a 24. veljače očekuje nas lokalni susret protiv punitovačke Slavonije. Za ostale termine još uvijek tražimo protivnike jer planiramo odigrati barem šest pripremnih utakmica“.

U ambicijama se slažu gotovo svi poznavatelji nogometa: „Naravno. Ne bježimo od toga da nas jesenski rezultat obvezuje da i u proljeće budemo najbolji te konačno osvojimo to prvo mjesto koje nam stalno izmiče. Imamo odličan igrački kadar, uprava stoji iza nas, dakle sve preduvjete za rezultat imamo. Na nama je da to pokažemo na terenu. Cilj je jasna: osvajanje prvoga mjesta i plasman u Prvu županijsku ligu, zaključio je trener Živković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here