Dračička generalka uspjela!

0
2556

DRAČIČANI ODRADILI „GENERALKU“ PROTIV MLADOSTI IZ VOĐINACA

DRAČICE – MLADOST (V) 2:0 (0:0)

Đakovo – Stadion Croatia 1971. Gledatelja: 100. Sudac: Hrvoje Pavličić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Šarčević (61.), 2:0 Vidović (85.).

DRAČICE: Cikač, Tadić, Šarčević, Petar Andričić, Iletić, Žulj, Udovčić, Kušević, Kasa, Lucijanić, Marko Andričić. (Još su igrali: Zlatunić, Željko Čečura, Vidović, Igor Čečura). Trener: Šimo Živković.

MLADOST (V): Tovilo, F. Lajtman, Eraković, I. Kos, Drenjanac, Kostić, Do. Lajtman, Bucić, Kelava, Da. Lajtman, Čepo. (Još su igrali: Petrović, H. Kos, Marinić, Čuk, Škof,Budišić). Trener: Vjeran Škof.

Uspjela generalka, riječi su trenera Šime Živkovića. Dračičani su protiv sebe imali mladu, trkački odličnu momčad koja se borila za svaku loptu. U takvoj igri, u prvih 45 minuta, nije bilo golova, iako su Dračičani imali više od igre i stvorili tri stopostotne prilike u kojima su se našli Marko Andričić, Lucijanić i Tadić. Gossti su prijetii dijagonalnim loptama, ali bez konkretne završnice.

U prvih desetak minuta gosti su imali više od igre, ali preokret se dogodio u 55. minuti kada trener Živković u igru šalje Igora Čečuru, Vidovića, Zlatunića (Željko Čečura je u prvom poluvremenu zamijenio Lucijanića). Tada je igra Dračica postala povezanija, opasnija, a najzaslužniji su za to braća Čečura koji su opasne situacije stvarali po lijevoj strani. Prvi gol pao je u 61. minuti kada je, nakon domaće akcije kroz sredinu terena, lopta došla iskosa gdje se na desetak metara našao Šarčević koji pogađa gostujuću mrežu.

Nakon toga, Dračičani preuzimaju inicijativu želeći riješiti pitanje pobjednika. U 85. uspjeli su postići drugi pogodak. Braća Željko i Igor Čečura stvorili su višak na lijevoj strani, ubačena lopta došla je na peterac gostiju gdje se našao Vidović koji uspijeva ubaciti loptu u mrežu. Bio je to konačni rezultat utakmice.

Dračičani su ovom utakmicom završili pripremni ciklus, a u nedjelju ih očekuje utakmica prvoga proljetnoga kola kada na Sjever dolazi momčad Vinogradara iz Mandićevca. Evo prilike da Dračičani uzvrate za jesenski poraz.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here