Svi zadovoljni!

0
2060

JURJEVČANI I KUŠEVČANI KRENULI S PRIPREMNIM UTAKMICAMA

Nogometaši Zrinskoga iz Jurjeva i kuševačkoga Torpeda u Osijeku su, na terenu s umjetnom travom osječkoga Gradskoga vrta, odigrali prvu pripremnu utakmicu. Jurjevčani su ostvarili pobjedu golovima Luke Matkovića i Petra Paradžika dok je strijelac za Torpedo bio Branimir Ivanda.

ZRINSKI (J) – TORPEDO  2:1 (1:0)

ZRINSKI (prvo poluvrijeme): Burim, Majdiš, Begović, Pranjić, Barišić-Jaman, Galić, Matković, Mihael Kerovec, Stanušić, Moises.

Drugo poluvrijeme: Hnatek, Lukačević, Fehir, Mihaljević, Šinko, Bagarić, Antonio Kerovec, Filipović, Kukučka, Paradžik, Penava. Trener: Antun Labak.

TORPEDO: Vuksanović, Antinac, Delić, Josip Čuić, Mislav Ivanda, Milardović, Branimir Ivanda, Bračko, Nikolić-Kovačić, radoš, Blažević. Još su igrali: Kušević i Dino Čuić.

Nakon prvoga odrađenoga tjedna priprema nogometaši Zrinskoga odigrali su prvu pripremnu utakmicu protiv županijskoga prvoligaša Torpeda. Trener Antun Labak izveo je dvije postave koje su odigrali po jedno poluvrijeme. Ovo je bila prva prilika da Jurjevčani procijene vrijednosti novopridošlih igrača. Iz Brazila je, uz prvoga golgetera stigao krilni napadač Moises, zatim je s treninzima krenuo i Petar Paradžik, igrač Poleta iz Semeljaca te mladi 18-godišnji makedonski golman Burim.

U kuševačkim redovima predstavio se novi (stari) član Zoran Bračko koji je jesensku polusezonu proveo upravo u Zrinskome.

Jurjevčani su u prvom poluvremenu poveli u 43. minuti golom Luke Matkovića. Prvi dio protekao je u zanimljivoj igri gdje se osjetio umor od napornih treninga, ali i želja za loptom što je bio i prvotni cilj obojice trenera.

Već početkom drugoga poluvremena, točnije u 50. minuti Petar Paradžik postigao je drugi gol za Zrinski i tako nagovijestio pobjedu svoje momčadi. U 75. minuti Kuševčani smanjuju rezultat na 1:2, a strijelac je bio Branimir Ivanda.

Na kraju utakmice, oba trenera iskazala su zadovoljstvo jer su vidjeli dosta trke i želje za igrom, a ono što je najvažnije nije bilo ozljeda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here