Kuševčani slomili Polet u nastavku!

0
1146

KUŠEVČANI GOSTOVALI U SEMELJCIMA

POLET – TORPEDO  1:4 (0:1)

Nogometaši Međužupanijskoga ligaša Torpeda gostovali su u Semeljcima gdje su protiv jesenskoga prvaka Druge županijske lige Poleta slavili s uvjerljivih 4:1.

Već u drugoj minuti Stjepan Nikolić Kovačić doveo je Kuševčane u vodstvo 1:0. Do kraja prvoga dijela gledatelji su vidjeli izjednačenu igru obje momčadi koje su potvrdile da su odlično odradile pripremni dio i da će spremni dočekati nastavak prvenstva. Doduše, Semeljčani imaju još dva tjedna do početka priprema, ali očito da imaju odličnu momčad koja želi sačuvati bodovnu prednost i osvojiti prvo mjesto te se vratiti u Prvu županijsku ligu.

U nastavku utakmice, točnije u 62. minuti, Nikolić Kovačić asistirao je Mariju Rajčeviću koji s pet metara pogađa semeljačku mrežu. U 75. minuti golom Rašića Polet je smanjio rezultat na 1:2 i tako utakmicu ostavio neizvjesnom. Ipak, u 85. minuti mladi Ivano Butor, na asistenciju Uzelca, postiže svoj prvijenac u seniorskoj momčadi, a točku na „i“ stavio je u 90. minuti Filip Cicvarić.

Torpedo je igrao u sastavu: Vinković, Labak, Kopecki, Kušević, Marin Cicvarić, Rajčević, Bešlić, Paradžik, Radoš, Antinac, Nikolić Kovačić. (Još su igrali: Butor, Filip Cicvarić, Mislav Ivanda, Slavić, Lilić, Uzelac). Trener: Goran Uzelac.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here