Franjo Milković novi predsjednik Torpeda!

0
2884

NA GODIŠNJOJ SKUPŠTINI TORPEDO DOBIO NOVOGA PREDSJEDNIKA KLUBA

U subotu, 8. veljače, Nogometni klub Torpedo održao je Izbornu godišnju skupštinu koja je donijela i promjenu u vodstvu kluba. Skupštini je nazočilo 40 od 77 članova čime je skupština stekla legitimitet. Na početku sve nazočne pozdravio je predsjednik Milan Štimac ističući, nakon osvojenoga četvrtoga mjesta u Prvoj županijskoj ligi, plasman u Međužupanijsku ligu. U 2019. godini klub je proslavio pedesetu obljetnicu postojanja te tom prigodom odigrali prijateljske utakmice protiv Intera iz Zaprešića i njemačkoga Egentala. Osim toga, u prošloj godini Torpedo je proglašen trećim kolektivom grada Đakova.

Blagajničko izvješće potvrdilo je da je Torpedo u protekloj godini raspolagao s ukupnim prihodom od 132.992,08 kuna, a rashodi su bili 132.670,05 kuna.

Nakon izvješća Nadzornoga odbora, prišlo s izboru novoga predsjednika. Jednoglasno je izabran Franjo Milković, dosadašnji dopredsjednik kluba koji je najavio i nove projekte: energetsku obnovu zgrade te izradu krova nad tribinama. U sportskom smislu glavni zadatak ovoga proljeća bit će zadržavanje statusa Međužupanijskoga ligaša.

Za dopredsjednike izabrani su: Ante Beljan, Dario Ševerac i Željko Pezer. Blagajnik i dalje ostaje Vlado Tataj, a novi blagajnik bit će Jakov Nikolić. Tehnički direktoru u klubu su Petar Miličević i Filip Ivanda. Nadzorni odbor čine: Josip Bagarić, Anđelko Ivanda i Radoslav Radoš. Izabran ej i novi Upravni odbor koji će svoju prvu sjednicu odraditi u srijedu ili četvrtak.

Na kaju skupštine iskazano je opće zadovoljstvo da je klub organizacijski napredovao i da je na novoj upravi zadržati ovakvu razinu organizacije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here