Stuhli za vodstvo Zrinskoga, Mrdeža poravnao!

0
1207

JURJEVČANI REMIZIRALI U IVANKOVU

BEDEM – ZRINSKI (J) 1:1 (0:0)

Nakon utakmica protiv Čepina, Cibalije, Torpeda i Belišća, nogometaši Zrinskoga gostovali su u Ivankovu gdje su snage odmjerili protiv trećeligaša Bedema. U tvrdoj i borbenoj utakmici nije bilo pobjednika što je prema prikazanoj igri i najrealniji ishod. U prvih 45 minuta najviše se igralo na sredini terena, a domaćini su imali dvije izrazite prilike koje nisu uspjeli pretvoriti u pogotke. I jedni i drugi igrali su presing na protivničku obranu što bi trebala biti i koncepcija u prvenstvenim ogledima.

U nastavku utakmice, Zrinski je pokazao nešto više želje za napadačkim akcijama jer je u drugom poluvremenu u igru ušao Dos Santos koji je unio živost prema protivničkim vratima. I upravo je on najzaslužniji što je Zrinski u 75. minuti došao u vodstvo. Dos Santos je probio stranu, ubacio loptu pred ivankovački gol, na loptu je između golmana i stopera natrčao Igor Stuhli i zatresao mrežu. Sedam minuta kasnije Mrdeža je iznenadio golmana Stipanovića i postigao pogodak za 1:1.

ZRINSKI (J) nastupio je u sastavu: Stipanović, Lukačević, Mihaljević, Begović, Šinko, Bagarić, Kegelj, Bubalo, Matković, Moises, Kukučka. (U drugom poluvremenu igrali su: Majdiš, Santos, Žutić Stuhli).

Jurjevčani će sljedeće provjeru imati u srijedu kada gostuju kod drugoligaša BSK-a u Bijelom Brdu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here