Sve je spremno za Maksimir Pastelu!

0
1885

I TREĆA POBJEDA ĐAKOVAČKIH RUKOMETAŠA

ĐAKOVO – NAŠK II  32:30 (18:15)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Sudac: Tomislav Paradžiković (Đakovo).

ĐAKOVO: Ostajmer, Božičević 2, Perković 2, Šimić, Bradarić, Goluža 9, Poplašen 1, Tot, Novoselovoić, Klepo 6, Orlović, Ćurić 5, Kapetan, Damjanić, Vulić 3, Lasić 3. Trener: Domagoj Perlić.

NAŠK II: Ćuić 3, Janeski 1, Kuricek, Strmečki 6, Delić, Vulić 5, Košturjak, Zahirović, Greganić 9, Rinčić, Kvastek 5, Šarić 1, Lukić, Njegovan.

Đakovački rukometaši u tri su dana odigrali tri utakmice i postigli isto toliko pobjeda. U odnosu na Županjce i Brođane, protiv druge momčadi Nexea bilo je puno teže. Doduše, domaćini su nastupili bez pivota Bradarića i Šimića koji su nedostajali u rotaciji. Đakovčani su tijekom utakmice imali najveću prednost od pet golova razlike, ali mladi i razigrani Našičani držali su utakmicu u neizvjesnim vodama. Domaćini su bili propusni u obrani, a to je posebno koristio pivot Kvastek koji je postigao pet pogodaka. Uz njega, devet pogodaka postigao je Greganić, Strmečki je dodao šest, a Vulić je upisao pet. Đakovčani su mogli i do osjetnije prednosti, ali su u napadu promašili dosta čistih zicera.

U đakovačkim redovima najraspoloženiji Mario Goluža sa devet golova, Krešimir Klepo dodao je šest, Renato Ćurić pet. Đakovački golmani ukupno su ostvarili 16 obrana (Ostajmer 7, Tot 6 i Orlović 3).

S ove tri utakmice đakovački su rukometaši odradili pripreme, a u subotu 3. veljače očekuje ih nastavak prvenstva. U 14. kolu na svom parketu dočekuju Maksimir Pastelu iz Zagreba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here