The Eagle Pubu prvi turnir, Goran Uzelac najbolji igrač, Josip Mišić strijelac, Goran Frizon najbolji golman!

0
4280

NK DRAČICE I UDRUGA OTVARAČ U NOVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI

Nogometni klub Dračice i Udruga Otvarač u subotu su, 1. veljače, u Sportskoj dvorani na Sjeveru, organizirali novu humanitarnu akciju čiji prihod će biti predan za Leino liječenje. Po uzoru na splitski turnir, i Dračičani su okupili četiri đakovačka kafića: The Eagle Pub, Cape Town, Otvarač i Black & White.

U dvorani koju su organizatori prozvali Arenom Sjever okupilo se oko petstotinjak gledatelja koji su, kupnjom ulaznice, sudjelovali u humanitarnoj akciji. Već po tradiciji, u ovoj su akciji sudjelovali i članovi Moto kluba Đakovo koji su prije utakmice predali humanitarni prilog. To je u ime svoje udruge učinio Miroslav Lasić Ćis. Sve utakmice su sudili Tomislav Rupčić i Dražen Matasović.

                     Miroslav Lasić Ćis u ime Moto kluba Đakovo predao je donaciju

Nakon uvodnih sedmeraca koji su igrači morali izvesti lijevom nogom, u prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili Udruga Otvarač i The Eagle Pub.

OTVARAČ – THE EAGLE PUB 4:5 (3:3)

Strijelci: 0:1 Ivica Vuka (3.), 0:2 Ivica Vuka (5.), 1:2 Alić (17.), 2:2 Željko Tomić (20. 2:3 Ivica Vuka (27.), 3:3 Davor Vučinić (29.).

OTVARAČ: Tomislav Pušeljić, Admir Alić, Tomislav Čališ, Zdravko Dedić, Željko Tomić, Marko Matić, Mario Francem, Romano Obliković, Dario Vučinić, Vjekoslav Martinović, Igor Bilokapić.

THE EAGLE PUB: Tomislav Šakota, Goran Uzelac, Stjepan Lucijanić, Marijan Udovčić, Ivica Gavran, Marijan Žeravica, Hrvoje Radoš, Dražen Fehir, Marijan Vuka, Ivica Vuka.

Nakon početnih pet minuta, s dvije malonogometne majstorije, Ivica Vuka doveo je „pubovce“ u komotno vodstvo 2:0. Ali, ono što krasi „Otvarače“ jest borbenost koja im se isplatila. Najprije je u 17. minuti Admir Alić smanjio rezultat na 1:2 da bi Željko Tomić u 20. minuti poravnao na 2:2.

U samoj završnici Ivica Vuka svojim trećim pogotkom dovodi svoju momčad „pred vrata raja“, ali Davor Vučinić petom u posljednjoj minuti vara golmana Šakotu i utakmicu odvodi u sedmerce. The Eagle Pub iskoristio je dva, a Otvarači jedan kazneni udarac tako da su „zeleni“ otišli u finale.

CAPE TOWN – BLACK & WHITE 3:4 (1:1)

Strijelci: 1:0 Josip Mišić (15.), 1:1 Jurica Karin.

CAPE TOWN: Mladen Barić, Željko Kladarić, Branko Nikolić, Goran Borko, Josip Mišić, Igor Toth, Mario Barišić, Hrvoje Pavličić.

BLACK & WHITE: Goran Frizon, Daniel Gajski, Dražen Mikić, Dragan Jaman, Dino Blaškić, Domagoj Krizmanić, Jurica Karin, Karlo Lozić, Antun Labak, Željko Goluža, Stjepan Jukić, Ivan Krizmanić.

U tvrdoj igri prvih 15 minuta nije bilo izglednijih prilika. Veći posjed lopte imali su Cape Townovci, ali nikako nisu pronalazili put do protivničke mreže. Ipak, u posljednjoj minuti prvoga dijela Josip Mišić, nakon uigrane akcije, postiže vodeći pogodak.

U nastavku utakmice Jurica Karin postigao je izjednačujući pogodak tako da je i druga polufinalna utakmica završila izvođenjem kaznenih udaraca. Tu su više sreće i umijeća imali nogometaši Black & Whitea koji su se konačnim rezultatom 4:3 plasirali u finale.

U utakmici za treće mjesto Cape Town pobijedio je Otvarače rezultatom 7:3 (3:0).

U finalnoj utakmici nogometaši The Eagle Puba stigli su do pobjede protiv Black & Whitea. Iako su gubili na prvom poluvremenu 2:1, smogli su snage i u nastavku s dva pogotka preokrenuli rezultat u svoju korist. I zasluženo doći do prve pobjede na turniru Četiri đakovačka kafića.

Na kraju turnira, organizator je proglasio i najbolje pojedince. Najbolji igrač je Goran Uzelac, strijelac Josip Mišić, a najbolji golman Goran Frizon.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here