Unatoč pobjedi, trener Bušić nezadovoljan igrom obrane!

0
1970

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA ĐAKOVO CROATIJE

SLADORANA – ĐAKOVO CROATIA 3:4 (1:2)

Iako je đakovačka publika trebala svoje ljubimce vidjeti na stadionu Croatije, zbog objektivnih razloga, utakmica je odigrana u Županji. Protiv Sladorane, člana Međužupanijske nogometne lige Osijek – Vinkovci Đakovčani su golovima Kozića poveli s 2:0 da bi do kraja prvoga poluvremena domaćini smanjili rezultat na 1:1.

I u nastavku utakmice prvi gol postigli su gosti, za 3:1 mrežu domaćina zatresao je kapetan Tomas Grgačević. Nakon što su Županjci zaprijetili i smanjili rezultat na 2:3 Mihael Pongračić postiže pogodak za 4:2. I kada se činilo da je utakmica odlučena domaćini postižu treći pogodak i tako utakmicu odvode u neizvjesnost. Ipak, na kraju su nogometaši Đakovo Croatije došli do pobjede koja i dalje održava odlično raspoloženje. Ali, na kraju utakmice đakovački trener Hrvoje Bušić kratko je komentirao: Reći ću samo dvije rečenice. Imamo velikih problema u obrani, ali i s fondom igrača.

Đakovo Croatia nastupila je u sastavu: Nevistić, Galičić, Bošković, Klemen, Valentić, Ljuban Ivić, Domagoj Ivić, Pongračić, Barukčić, Kozić, Gudelj. Još su igrali: Jukić, Ilakovac, Milić, Stipanović, Češnik, Batinić, Čuić. Trener: Hrvoje Bušić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here