S istim snagama sačuvati vodeću poziciju!

0
2439

JESENSKI PRVACI IZ SATNICE KRENULI S PRIPREMAMA

Nogometaši Mladosti u jesenskom su dijelu prvenstva ostvarili najbolji rezultat u povijesti kluba – osvojili su naslov jesenskoga prvaka i sigurno da taj rezultat žele zadržati i u proljetnom dijelu.

U subotu, 26. siječnja, trener Ivan Denić izvršio je prozivku i prvi trening. Zbog visokoga snijega i niske temperature, Satničani su prvi trening odradili u novootvorenoj sportskoj dvorani koja se nalazi pri Osnovnoj školi. Prema sadašnjem stanju, igrački kadar nije se, a prema planu i neće se bitnije mijenjati. Iz kluba je zbog obveza na fakultetu otišao Karlo Novaković koji će proljetni dio prvenstva igrati u osječkom Grafičar Vodovodu. U klub trenutno nitko nije došao, a prema rosteru Satničani su pokriveni na svim pozicijama.

« od 5 »

„Godinu dana smo stariji i iskusniji, a to je najveća vrijednost naše momčadi. Vjerujem da ćemo u proljeće nastaviti s odličnim igrača koje smo pružali tijekom jeseni i da ćemo dati sve od sebe da sačuvamo trenutni položaj na tablici. Znam da će biti teško, ali vjerujem u svoje dečke. Dio naših igrača će zbog obveza na fakultetu, preko tjedna, dio treninga odraditi u Osijeku pod vodstvom moga pomoćnika Marka Barišića, rekao je trener Ivan Denić.

Stručni stožer jesenskoga prvaka donio je odluku da će sve pripremne utakmice igrati u gostima kako bi što više sačuvali vlastiti teren. Tako će u pripremnom razdoblju Mladost igrati protiv Garčina, Dračica, Sikirevaca, NAŠK-a, a generalka će biti protiv Zrinskoga iz Jurjevca.

Prvenstvo počinje 3. ožujka, a Mladost gostuje u Popovcu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here