Jurjevčani bolji na otvaranju kuševačke nogometne sezone!

0
946

TORPEDO I ZRINSKI OTVORILI NOGOMETNU SEZONU U KUŠEVCU

Nakon sedmodnevnih priprema nogometaši Zrinskoga odigrali su tri pripremne utakmice. Nakon prošlotjednoga susreta protiv Čepina, jučer (subota) momčad Zrinskoga gostovala je u Vinkovcima gdje je protiv drugoligaša Cibalije odigrala neriješeno 3:3. Nakon vodstva domaćina Jurjevčani su golovima Žutića i Zammita poravnali rezultat na 2:2. Vinkovčani su došli do vodstva 3.2, a remi je Zrinskome donio Dos Santos.

U prvom poluvremenu Zrinski je nastupio u sastavu: Hnatek, Bubalo, Jules, Lionel, Šinko, Kegelj, Carlo Zammit, Mattheus, Bakari Tarik, Žutić i Achkaf.

U drugom poluvremenu nastupili su: Lukačević, Kulibaly, Begović, Matković, Moises, Dos Santos.

TORPEDO – ZRINSKI (J) 0:7 (0:5)

Nedjelja je ponudila utakmicu protiv Torpeda. Jurjevčani su od prve minute imali više od igre te su već u šestoj minuti golom Carla Zammita poveli 1:0. Do odlaska na odmor posebno raspoložen bio je Dos Santos kojii je postigao četiri pogotka: prvi u 22., zatim u 27., 38. i 40. minuti. U nastavku utakmice, ritam igre je splasnuo, ali su Jurjevčani postigli još dva pogotka. U 60. minuti Moises je postigao šesti, a u 65. Begović i sedmi pogodak.

Za nogometaše Torpeda ovo je bila prva pripremna utakmica, bila je vidljiva volja i želja, ali očito da nedostaje uigranosti  naravno snage.

Torpedo je nastupio u sljedećem sastavu: Lilić, Beljan, Kopecki, Marin Cicvarić, Stjević, Rajčević, Fogadić, Antinac, Paradžik, Bešlić, Nikolić-Kovačić. (Još su igrali: Butor, Šarić, Filip Cicvarić, Mislav Ivanda, ČuićMajhen, Uzelac). Trener: Goran Uzelac.

Za Zrinski igrali su: ZRINSKI (J): Stipanović, Mihaljević, Bubalo, Majdiš, Lukačević, Matković, Carlo Zammit, Dos Santos, Kukučka, Moises. (U drugom poluvremenu još su nastupili: Hnatek, Kegelj, Žutić, Stuhli). Trener: Josip Milardović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here