Đakovački open parova: Hardiju/Beljanu, Balekiću/Prpiću i damama Suzani Hardi i Ivani Ramčić!

0
2186

OTVORENO TENISKO PRVENSTVO ĐAKOVA – TURNIR PAROVA

Hrvatska udruga tenisača već sedam godina uspješno djeluje na području cijele Hrvatske. Četvrti puta zaredom organizatori su bili članovi Teniskoga kluba Đakovo. U subotu i nedjelju, 17. i 18. siječnja đakovački teniski tereni ugostili su teniske parove u kategorijama gospode do 45 i preko 45 godina te u kategoriji dame apsolutna kategorija.

Trideset parova u utrci za naslovom

U kategoriji dama nastupilo je šest parova, podijeljenih u dvije grupe. Nakon razigravanja u polufinalu đakovački par Gordana Glavačević i Božana Kovačević bile su bolje od para Gordana Antolić i Sanja Basta rezultatom 6:3 i 6:2.

U drugom, đakovačkom polufinalu Suzana Hardi i Ivana Ramčić slavile su bez borbe protiv para Martina Matoković i Mirjana Premužić.  U finalu je par Hardi/Ramčić bio bolji od klupskih kolegica Glavačević/Kovačević sa 6:4 i 7:5.

Pobjednice Suzana Hardi i Ivana Ramčić (desno), drugoplasirane Gordana Glavačević i Božana Kovačević (lijevo)

Konkurencija gospode do 45 godina okupila je 15 parova. Do samoga kraja turnira, u finale su se plasirali Đakovčani Tihomir Hardi i Mario Beljan i gosti iz Donjeg Miholjca Robert Marić i Vatroslav Šrajer. Đakovčani su bili sigurni i s dva puta po 6:4 slavili su protiv Marića i Šrajera.

                                    Pobjednici: Tihomir Hardi i Mario Beljan

Među gospodom preko 45 godina za titulu pobjednika natjecalo se devet parova. Pobjednici turnira su Zagrepčani Goran Balekić i Milan Prpić koji su za konačnu pobjedu bili bolji od sisačkoga para Josip Basta/Goran Perković. Rezultat finalnoga meča bio je 6:4 i 7:5.

                            Finalisti u igri parova + 45

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here