Đakovčani bolji od Broda!

0
1887

ĐAKOVAČKI RUKOMETAŠI BOLJI OD BRODA

ĐAKOVO – BROD 44:22 (19:11)

ĐAKOVO: Mihaljević 1, Kapetan 4, Bradarić 1, Klepo 8, Lasić 7, Omrčanin 12, Tomašević 3, Ostajmer, Vuković 4. Trener: Domagoj Perlić.

BROD: Krznarić, Rašić 1, Okružnik 14, Marić 1, Ramčić 1, Vidaković 1, Ferić 2, Letić 5, Bohm 5, Knežević, Perković, Sarić 3, Alajica 3.

I dok Domagoj Duvnjak i „kauboji“ ponovo pišu najljepšu povijest hrvatskoga rukometa i sporta, đakovački su rukometaši odigrali pripremnu utakmicu protiv momčadi Broda. Đakovčani su od samoga početka bili bolji, poveli su 5:1, a do odmora su stigli na plus 8 (19:11). Najbolji u domaćim redovima u prvom poluvremenu bili su Klepo s 5 i Omrčanin s četiri pogotka.

U nastavku utakmicu, do izražaja je došla bolja fizička priprema tako da su đakovački rukometaši iz minute u minutu povećavali svoju prednost koja je na kraju stala na plus 18. Najubojitiji đakovački napadač bio je Omrčanin koji se zaustavio na 12 golova, a Krešimir Klepo nastavio je s odličnom napadačkom igrom jer je postigao osam pogodaka. Odličnu partiju pružio je i Lasić sa sedam pogodaka.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here