Festival stolnoga tenisa na Sjeveru!

0
2872

BOŽIĆNI STOLNOTENISKI TURNIR ZA REKREATIVCE

Stolnoteniski klub Dračice u subotu, 14. prosinca, u Sportskoj dvorani Sjever, organizirali su već tradicionalni Božićni turnir za rekreativce. Natjecanje je održano u četiri kategorije: do 50 godine, preko 50 godina, rekreativci grada Đakova i igra parova.

U kategoriji igrača do 50 godina najviše uspjeha imao je Domagoj Biber, igrač vinkovačke Cibalije, drugoplasirani je Đakovčanin Ivan Babić dok je treće mjesto osvojili Tomislav Čutuk (STK Kralj Tomislav Osijek) i Marinko Paradžiković, član STK Vinkovci.

U kategoriji 50 + prvo mjesto osvojio je Željko Županić (STK Cibalia), drugi je Zlatko Janković (Bizovac) dok su treće mjesto podijelili Dražen Skender (Nuštar) i Nedjeljko Pušić (Bizovac).

Među đakovačkim rekreativcima najbolji je bio Ivica Sučić, drugo mjesto osvojio je Robert Aščić, a kao treći završili su Zlatko Filaković i Dražen Davidović.

U utješnom turniru rekreativaca najviše uspjeha imala je Zvjezdica Heralić, odmah do nje bio je Dominik Gravić dok su treće mjesto podijelili Zdeslav Miletić i Ivan Granić.

Među parovima najviše uspjeha imali su par Župarić/Biber, drugi su Ivica Babić/Selak, a treća mjesta pripala su parovima Janković/Ćutuk i Lukiček/Radojčić.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here