U ravnopravnoj borbi Andrej Kedveš poražen na bodove!

0
1277

ĐAKOVAČKI BORAC ANDREJ KEDVEŠ NASTUPIO NA MIX FIGHT CHAMPIONSHIPU U FRANKUFURTU

Nakon velikoga uspjeha i osvajanja titule svjetskoga viceprvaka u K – 1 disciplini na Svjetskom prvenstvu u Sarajevu, đakovački borac Andrej Kedveš prihvatio je još jedan veliki izazov – nastup na svjetski poznatom Mix Fight Championshipu koji se u subotu održao u legendarnoj Fraport Areni. Na ovoj borilačkoj manifestaciji gledatelji su vidjeli deset borbi, a  đakovački borac za protivnika je imao jednoga od najboljih boraca u toj kategoriji Enrika Kehla.

Kedvešev protivnik pobjednik je K – 1 Max turnira, a može se pohvaliti da je pobjeđivao i borce poput Buakawa i Armana Petrosyana. Dakle, borca iz svjetske prve lige odnosno jedan od top 10 svjetskih boraca.

Naime, Kehl je trebao nastupiti protiv Niclassa Larsena, ali se Danas ozlijedio tako da je četiri tjedna prije priredbe Andrej Kedveš dobio poziv za nastup.

Nakon tri runde Enriko Kehl je pobijedio na bodove, ali đakovački borac može biti ponosan na svoj nastup jer je dobio otvoreni pljesak prepune frankfurtske arene koja je vidjela odličnu borbu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here