MNK Certissi dva pobjednička pehara!

0
2231

MALONOGOMETNI TURNIR U SLAVONSKOM BRODU

Nogometni klub Amater iz Slavonskoga Broda protekloga je vikenda (30. 11. i 1. 12.) bio domaćin 3. Zimskoga nogometnoga turnira “Amaterko kup 2019.” za limačiće (U – 8)  i limače (U – 10) i mlađe ponire. Turnir je održan u dvorani Osnovne škole Hugo Badalić u Slavonskome Brodu. Malonogometni klub “Certissa” iz Đakova na turniru je nastupio s dvije momčadi, i u obje ( U – 8 i U – 10) osvojio prvo mjesto.

Igrači U – 8 u prvom su nastupu slavili protiv TOŠK-a rezultatom 3:0 da bi nakon toga odigrali 0:0 protiv Modriče. U četvrtfinalu su mladi Đakovčani bili bolji od Budainke (2:1) i Odžaka (1:0). Uvjerljivu pobjedu Đakovčani su ostvarili u finalu protiv Modriče rezultatom 5:0.

Za MNK “Certissa” (U – 8) igrali su: Ivan Grgić, Dino Mesić, Luka Vuk, Roko Mandarić, Josip Vincek, Frano Barna, Nikola Horjan, Jakov Andrijević, Bernard Pastva. Trener: Damir Lelas.

Prvo mjesto i pobjednički pehar osvojili su i limači Certisse (U – 10). U grupi su đakovački limači bili bolji od Odžaka (5:0), s Amaterom su odigrali 1:1, zatim slijede pobjede u četvrtfinalu ponovo protiv Amatera (4:0), u polufinalu pobjeda protiv Podvinja 5:2. U finalnom meču protiv Odžaka Đakovčani su slavili s 2:0.

Za MNK “”Certissa” (U – 10) igrali su: Petar Goluža, Niko Gavran, Gabrijel Petrović, Karlo Mutavđić, Patrik Klarić, Matej Marinić, Borna Solin, Šimun Jaman, Karlo Božić. Trener: Damir Lelas. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here