Ivan Bobetić stigao do osmine finala, Anja Belvanović druga u Osijeku!

0
985

BABOLAT ZAGI OPEN

Protekloga vikenda 30. 11. i 1. 12.) u Zagrebu je odigran Babolat Zagi Open turnira za tenisačice i tenisače do 10 godina. Na turniru je nastupio i đakovački tenisač Ivan Bobetić koji se u kvalifikacijskoj grupi Round Robin plasirao u glavni turnir, među najbolja 32 igrača. U prvom meču pobijedio je Šimu Kaštelančića (TK Chromos) sa 4:1, Mihaela Bogića, člana TK Mladost (4:0) i Nevena Babića (TK Šalata) sa 4:0. U osmini finala glavnoga turnira Bobetić je igrao protiv prvoga nositelja Patrika Voljevca, člana TK Ponikve sa 4:1.

* * * * *

Anja Belvanović druga

U Osijeku je održan turnir za tenisačice i tenisače do 12 godina. Na ovom natjecanju nastupilo je pet đakovačkih igrača. Anja Belvanović osvojila je drugo mjesto. U prvom je kolu bila bolja od Deje Dunković (TK Osijek) sa 6:3 i 6:2, U četvrtfinalu  je pobijedila Laru Šerić , članicu TK Pomak sa 6:1 i 6:1. Sa dva puta po 6:4 Anja Belvanović bila je bolja od Nike Dragičevića (TK Didon). Finalni meč protekao je u boljoj igri Mihaele Les, članici Tko Zagi koja je slavila nad đakovačkom tenisačicom sa 6:2 i 6:1.

Dora Belvanović poražena je u prvom kolu od Lare Šerić, članice TK Pomak (6:3 i 6:1).

Bolje sreće nije bila niti Iva Zetović koja je poražena od Anje Janković (TK Bosutsko) sa 6:1 i 6:0. Ivano Luka Tavić  poražen je od Marka Ercega (TK Pomak) sa 6:0 i 6:3. Jako Tomić predao je svoj meč zbog viroze Mirku Škrinjaru pri rezultatu 6:7 i 0:2.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here