Đakovčani bez problema protiv Broda!

0
1287

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

  1. KOLO

ĐAKOVO – BROD 35:23 (15:9)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 150. Suci: Antonio Jurić i Deni Marčinković (Bjelovar).

ĐAKOVO: Božičević 7, Dramac 1, Majstorović, Omrčanin 2, Tokić, Klepo 1, Orlović, Lasić 1, Zatezalo 8, Kapetan, Matačić  5, Jarčević  8, Mandić 2. Trener: Domagoj Perlić.

BROD: Krznarić, Pavičić , Bajan 1, Vukadinović, Ferić, Letic, Tonković 1, Didić 2, Okružnik 3, Prusina  7, Bohm  2, Jurišić, Janjić 3, Rašić 4, Rakić. Trener: Senad Baranja.

Đakovčani nisu imali problema protiv brodskih rukometaša. Već na otvaranju utakmice golovima Petra Jarčevića (2) i Marina Božičevića (2) đakovački su rukometaši poveli 4:0 i time nagovijestili da za goste neće biti milosti.  U 20. minuti domaćini su došli do visokih 10:3 čime je utakmica praktički već bila riješena. Do odmora su Brođani uspjeli smanjiti zaostatak na pristojnih minus 6 (15:9).

U drugom dijelu Brođani su stigli do rezultata 18:14, ali tada Đakovčani ubacuju u višu brzinu i odlaze na šest razlike (21:1¸5). U posljednjih desetak minuta igrači trenera Perlića iz minute u minutu povećavali su svoju prednost koja je na kraju iznosila velikih 12 golova.

U pobjedi najbolji strijelci bili su Petar Jarčević i Borna Zatezalo (pojačanje iz osječkoga Feniksa) sa osam pogodaka, Marin Božičević dodao je sedam, a odlično im je asistirao Luka Matačić s pet golova.

U brodskim redovima Filip Prusina zabio je sedam golova, Ivan Rašic četiri, Emil Okružnik i Ivan Janjić po tri.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here