I Valpovčani odnose bodove iz Kuševca!

0
1483

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

TORPEDO – VALPOVKA 0:2 (0:0)

Kuševac – Igralište Lipa. Gledatelja: 150. Sudac: Stjepan Barnjak (Otok). Pomoćnici: Ivan Toman (Štitar) i Mato Bjelopavlović (Štitar). Strijelci: 0:1 Vida (61.), 0:2 Vučički (90.).

TORPEDO: Vinković, Beljan, Fogadić, Bošković, Paradžik (80. Uzelac), Radoš, Antinac, Kopecki, Rajčević, Marin Cicvarić, Nikolić Kovačić. Trener: Goran Uzelac.

VALPOVKA: Vranjković, Žaja, Kalem, Vučički, Majdenić (46. Vida), Perak, Pfeifer (78. Šimić), Parmačević, Horaček (46. Matoković), Stanić, Mutshaus (71. Novoselić). Trener: Goran Brkić.

Nogometaši Torpeda doživjeli su još jedan neuspjeh. Ako im utjeha može biti da su bodove odnijeli vodeći Valpovčani, ali prema prikazanoj igri i podjela bodova ne bi bila nerealna.

U prvom poluvremenu bila je to ravnopravna igra u kojoj su domaćini imali i nešto veću terensku inicijativu i veći posjed lopte. Gosti su taktički dobro stajali, zatvarajući svaki prilaz svome vrataru. Na odmor su i jedni i drugi otišli bez golova.

 

U nastavku utakmice Kuševčani su pokušavali po bokovima doći do protivničkoga gola, ali bez pravih, stopostotnih prilika. I kako to obično biva, prelazak gostiju u protivničko polje donijelo im je vodstvo. Slobodan udarac s 25 metara izveo je Igor Vučički, lopta je pala na nekih osam metara od Vinkovićevoga gola, cijela domaća obrana stajala je kao ukopana, a na loptu je natrčao Hrvoje Vida i pospremio ju u mrežu. Nakon primljenoga gola, Kuševčani su se potpuno otvorili, krenuli su prema protivničkom golu, ali jednostavno gola nije bilo. I kada se činilo da će jedan gol gostima biti dovoljan za pobjedu, u sudačkoj nadoknadi „zeleni“ su postigli i drugi pogodak. Strijelac za konačno razrješenje utakmice donio je Vučički.

Ovom pobjedom Valpovka i dalje ostaje na vrhu, ispred radničkoga iz Mecea. Kuševčani su si još malo zakomplicirali život jer i dalje ostaju na mršavih 12 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here