Leonu Babiću Brajku drugo mjesto na Zagi kupu!

0
1666

DVORANSKI BABOLAT ZAGI KUP

Ovaj vikend bio je jako uspješan za đakovačke sportaše. Nakon što je Andrej Kedveš osvojio titulu svjetskoga viceprvaka u K – 1 disciplini do 71 kilograma, u Zagrebu je Leon Babić Brajko osvojio drugo mjesto na vrlo jakom Dvoranskom Babolat Zagi kupu.

Od 26. do 28. listopada, u Zagrebu je, u organizaciji Teniskoga kluba Zagi, odigran vrlo jaki Dvoranski Babolat Zagi kup za tenisačice i tenisače do 16 godina U muškoj konkurenciji nastupio je đakovački tenisač Leon Babić Brajko koji je nastupio kao prvi nositelj. I tu titulu opravdao je osvajanjem drugoga mjesta.

Đakovački tenisač turnir je otvorio pobjedom nad Ivanom Maxom Horvatićem, igračem Ponikva, rezultatom 6:4 i 6:1. Nakon toga uslijedila je pobjeda protiv Jurice Jamića 6:3 i 6:2 da bi u četvrtfinalu đakovački tenisač bio bolji od Leona Subotića. U dva seta bilo je 7:5 i 6:4 za Babić Brajka. U polufinalu đakovačkoga tenisača čekao je šesti nositelj Lovro Majcan. Nakon neizvjesnoga prvoga seta i Majcenovoga vodstva (7:6), u preostala dva Leon Babić Brajko „pomeo“ je svoga protivnika sa 6:1 i 6:1. U finalnom meču peti nositelj Ante Ercegović, član Vulpesa, bio je bolji od đakovačkoga tenisača rezultatom 6:4 i 6:3.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here