Ena Batinić izborila završnicu Kupa u Nedelišću, mlađe juniorke treće!

0
4208

GIMNASTIČKI KUP – PROGRAM C

Požega je protekloga vikenda bila domaćin 3. kola Kupa za gimnastičarke u programu C. Na ovom natjecanju nastupilo je i 17 članica Gimnastičkoga kluba FIT iz Đakova  i to u tri kategorije: mlađe juniorske, juniorske i seniorke. Voditeljica đakovačkih gimnastičarki je Željka Rossi.

Veliki uspjeh, drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji mlađih juniorki osvojila je đakovačka gimnastičarka Ena Batinić koja je osigurala nastup na završnici Kupa Hrvatske u C programu koji će se održati krajem listopada u Nedelišću. Najboljoj đakovačkoj juniorki Sari Buljan pripalo je sedmo mjesto u konkurenciji 41 natjecateljice. I za nju postoji mogućnost plasmana na završnicu Kupa.

                              Drugo mjesto i plasman na završnicu Kupa – Ena Batinić

Mlađe juniorke u ekipnoj konkurenciji osvojile su treće mjesto. Taj uspjeh ostvarile su: Petra Valentin, Ena Batinić, Maja Sučić, Eva Mari Labak, Lara Kanisek, Petra Peran.

Četvrto mjesto pripalo je đakovačkim juniorkama: Sari Buljan, Sari Car, Klari Car, Niki Batinić, Lani Zaharov, Riti Ilakovac, Veroniki Rakušić i Emi Gavranović.

Seniorke Matea Pobrić, Irma Mikić i Nora Ilakovac osvojile su ukupno šesto mjesto.

                                                        Đakovačke seniorke

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here