Đakovačke odbojkašice pobjedom otvorile prvenstvo!

0
1679

DRUGA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

ĐAKOVO – SLAVONSKI BROD 3:0

(25:17; 25:7; 25:15)

Piškorevci – Dvorana Osnovne škole Matije Gupca. Gledatelja: 50. Sutkinje: Dora Ivanić i Barbara Bogdanović.

ĐAKOVO: Anela Gajić, Zdenka Babić, Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Ana Maričić, Lana Buršić, Lucija Mrkić, Neva Bušić, Elena Vidović, Lucija Weh. Trener: Vjeko Barišić.

Đakovačke odbojkašice uspješno su ostvarili novu sezonu, pobjedom protiv suparnica iz Slavonskoga Broda. Tek u prvom setu Brođanke su pružale kakav-takav otpor što potvrđuje i njihovih 17 osvojenih bodova. Međutim, igračice trenera Vjeke Barišića kontrolirale su igru tijekom cijeloga seta i tako nagovijestile maksimalnu pobjedu. U drugom setu Đakovčanke su igrale odlično: odlično u obrani, raznovrsno u napadu tako da gošćama nije preostalo ništa drugo nego potpisati kapitulaciju na samo sedam poena.

I treći set protekao je u sličnom tonu: dominacija đakovačkih odbojkašica bila je očita u svim segmentima igre. Konačnih 25:15 i konačni omjer poena 75:39 dovoljno govori o razlici u kvaliteti današnjih protivnica.

Ovom pobjedom Đakovčanke su zasjele na prvo mjesto, a u sljedećem drugom kolu očekuje ih nova domaća utakmica. U goste im dolazi Ferivi Višnjevac II.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here