Karlo Išasegi presudio Đakovčanima!

0
3904

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

  1. KOLO

                          1:0 (1:0)

Belišće – Gradski stadion Belišće. Gledatelja: 150. Sudac: Krešimir Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Robert Nađ (Osijek) i Igor Marić (Osijek). Strijelac: 1:0 Išasegi (43.).

BELIŠĆE: Stanić, Lacković, Ratković (88. Paulić), Ždinjak, Domagoj Damjanović, Agatić (90. Milić), Išasegi, Rosandić, Jakić (59. Pačar), Anić, Bruno Damjanović. Trener: Davor Rupnik.

ĐAKOVO CROATIA: Nevistić, Bošković, Grgačević, Barukčić (46. Pongračić), Burazin (55. Petričević), Klemen, Župan, Lulić (66. Magić), Galičić, Kolak, Stipanović. Trener: Josip Milardović.

Belišćani i Đakovčani odigrali su pravu prvenstvenu utakmicu u kojoj su, barem u prvih 45 minuta, i jedni i drugi igrali oprezno pazeći kako bi sačuvali svoja vrata.

U takvoj igri domaćini su imali nešto više od igre, ali mreže s mirovale. Sve do samo završnice kada je Karlo Išasegi krenuo s centra prema đakovačkom golu. Gostujuća obrana nije na vrijeme reagirala, a mladi belišćanski napadač s ruba kaznenoga prostora desnom nogom pogodio ne nebranjeni do Nevistićeve mreže. Najbolju priliku Đakovčani su imali kada je Tomas Grgačević pucao s ruba kaznenoga prostora, ali lopta je prošla pored gola.

U nastavku utakmice posjed lopte prešao je na đakovačku stranu, a Belišćani su čekali svoju priliku iz kontre. Najviše problema đakovačkoj obrani pravio je Ždinjak koji je pogodio stativu. Ulaskom Pongračića u igru Đakovčani su lakše organizirali igru, ali napadači nisu bili raspoloženi. Prilike za gol promašili su redom Petričević, Lulić, a Stipanović udarac s dvadesetak metara završio je pored gola.

O belišćanskoj utakmici trener Milardović rekao je: „Bila je to prava prvenstvena utakmica u kojoj su i jedni i drugi mogli do pobjede. Nažalost, moja obrana nje na vrijeme spriječiča Išasegija pri postizanju gola, i to je bio ključni trenutak utakmice. Moji napadači nisu iskoristili naše prilike i pobjeda Belišća potpuno je zaslužena, zaključio je đakovački trener.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here