Mladost od 0:2 do 2:2, u sudačkoj nadoknadi pogodili dvije prečke!

0
1863

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

5. KOLO

                           2:2 (1:0)

Darda – Igralište Darda. Gledatelja: 120. Sudac: Dalibor Marković (Vinkovci). Pomoćnici: Branimir Bradarić (Vukovar) i Davor Vukelić (Vukovar). Strijelci: 1:0 Kovač (15. – 11 m), 2:0 Crnčan (59.), 2:1 Rolj (83. – ag), 2:2 Drmić (86.).

DARDA: Cvetko, Babić (78. Marijanac), Rolj, Petrović, Vodenik, Marijanac (63. Mandić), Crnčan, Kovač, Kozić, Vidaković, Uremović.

MLADOST (ĐS): Leko, Bikić (62. Drmić), Bruno Barišić Jaman, Subašić, Novoselić, Žonka, Totić (66. Radnić), Bojanović (82. Svalina), Stanušić (46. Stipanović), Barišić, Živković (46. Grbeša). Trener: Ivan Denić.

Satničani nisu krili da u Dardi žele sva tri boda. Međutim, nakon svega viđenoga i sam tijek rezultata sugerira da je podjela boda također dobar ishod.

Nakon početnih petnaestak minuta domaćini su došli u vodstvo. U gostujućem kaznenom prostoru Žonka ruši Hrvoja Crnčana, a sudac Dalibor Marković pravdano pokazuje na bijelu točku. Siguran strijelac za 1:0 bio je Vanja Kovač. Samo tri minute kasnije domaćini su mogli podebljati vodstvo, ali udarac Crnčana s ruba kaznenog prostora ukrotio je satnički golman Leko. Gosti u 26. minuti u dva navrata nisu uspjeli svladati golmana Cvetka. Prvo je Novoselić pucao s ruba kaznenoga prostora, domaći golman odbija loptu do Živkovića, ali i njegov udarac brani Cvetko. Samo dvije minute kasnije Živković ubacuje loptu u kazneni prostor, na drugoj stativi našao se Bikić, ali njegov udarac završava preko gola. U samoj završnici prvoga poluvremena Satničani su mogli izjednačiti. Barišić je uposlio Brunu Barišića Jamana koji umjesto da puca na gol pokušava loptu proslijediti do Stanušića i izgledna prilika je propala.

U prvoj minuti nastavka ponovo odlična prilika Mladosti. Bikić je ubaci loptu u kazneni prostor, sa sedam metara Barišić puca, ali preslabo da bi iznenadio danas raspoloženoga Cvetka. Domaćini su u 59. minuti postigli drugi pogodak. Vidaković ubacuje loptu na drugu vratnicu gdje se našao sam i neometan Marijanac koji pogađa satničku mrežu. Nakon primljenoga gola, Satničani kreću na sve ili ništa. U 61. minuti Barišić pronalazi Grbešu koji izlazi sam pred Cvetka, ali golman je bio uspješniji. U 72. minuti Novoselić je odigrao povratnu loptu za Drmića koji s 11 metara puca preko gola. Domaćini prijete u 76. minuti kada Kovač proigrava Mandića koji puca pored gola. U posljednjih deset minuta sreća je pomazila Satničane. U 83. minuti Novoselić ubacuje loptu do Grbeše, a ovaj glavom puca preko gola. Samo što je ušao u igru Mirko Svalina primorao je domaćega braniča Ivana Rolja da pošalje loptu u vlastitu mrežu. Akciju je započeo Stipanović koji proigrava Novoselića, satnički veznjak ubacuje loptu u kazneni prostor, a domaći branič ubacuje ju u vlastitu mrežu. Samo dvije minute kasnije Mladost postiže i drugi pogodak. Barišić dugom loptom pronalazi Svalinu koji spušta loptu do Drmića koji postiže pogodak. U samoj završnici Satničani mogu žaliti za dva izgubljena boda.

Naime, u 90. minuti Subašić je presjekao loptu na sredini terena i s 40 metara uputio snažan udarac prema Cvetkovom golu, Domaći golman već je bio svladan, ali lopta se zaustavila na prečki. U drugoj minuti sudačke nadoknade ponovo je prečka spasila Dardu. Barišić je pronašao Grbešu koju puca, ali u prečku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here