“Graničari” uvjerljivi u Piškorevcima!

0
674

NOGOMETAŠI RATARA UGOSTILI NOVOGA TREĆELIGAŠA IZ ŽUPANJE

RATAR – GRANIČAR 1:5 (0:2)

Nogometaši Ratar u okviru priprema za nadolazeće prvenstvo na svom su igralištu, u srijedu, 7. kolovoza, ugostili novoga trećeligaša iz Županje. Nažalost, Piškorevčani su i protiv Županjaca krenuli sa samo 14 igrača, bez nekolicine standardnih igrača što je donijelo i poraz. U prvih 45 minuta gosti su iskoristili dvije pogrješke piškorevačke obrane i na odmor otišli s komotnim vodstvom 2:0.

U nastavku susreta do izražaja je došla „šira klupa“ i bolja fizička priprema tako da su Županjci na kraju slavili s visokih 5:1. U samoj završnici, točnije u 85. minuti Florian Abramović postigao je počasni pogodak iz opravdano dosuđenoga kaznenoga udarca.

O utakmici protiv Graničara domaći trener Josip Mišić komentirao je: „Danas smo igrali protiv odličnoga protivnika koji je ušao u treću ligu. Najvažnije u ovoj utakmici je da su se moji nogometaši istrčali jer još se uvijek vidi da su „noge teške“ od pripremnoga perioda. S obzirom na prikazanu igru rezultat je možda malo previsok, ali, ponavljam, on nam u ovom trenutku nije u prvom planu. Mi nastavljamo dalje prema zacrtanom planu i vjerujem da smo na pravom putu da prvenstvo dočekamo u dobroj formi. Odnosno, već razmišljamo i o prvom kolu kupa u kojemu  nas 18. kolovoza očekuje Jedinstvo u Forkuešvcima, zaključio je Josip Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here