Prvi memorijalni turnir “Igor Kedačić”

0
1285

PRVI MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „IGOR KEDAČIĆ“

Velika tragedija pogodila je prošle godine đakovštinski nogometni svijet spoznajom da je u prometnoj nesreći smrtno stradao igrač Ratara iz Piškorevaca, inače dugogodišnji igrač Slavonije iz Budrovaca Igor Kedačić. Kako bi sačuvali trajnu uspomenu na ovoga mladoga čovjeka i sportaša Nogometni klub Slavonija pokrenula je Memorijalni nogometni turnir „Igor Kedačić“. Ovaj događaj Budrovčani su najavili lijepim sugestivnim tekstom kojega prenosimo u cijelosti:

Dobri ljudi moraju umrijeti, ali smrt ne može ubiti njihova imena“, poslovica je čije značenje uviđamo tek kada izgubimo nekoga dobroga iz svoje okoline. Jednu takvu dobru osobu izgubili smo mi prije gotovo pet mjeseci kada je u prometnoj nesreći poginuo naš Igor.

Igor je osoba o kojoj ne treba puno pričati, za njega govore njegova djela koja je činio kao nogometaš, kao sportski djelatnik, kao vatrogasac, kao istaknuti član zajednice koji je uvijek bio tu kada nekome treba pomoći.
Igora više nema, ali kao što poslovica kaže: „smrt ne može ubiti njegovo ime“. Njegovo ime živjet će dok živimo mi koji smo poznavali Igora i koji možemo posvjedočiti kakav je on bio čovjek.

Kako bismo se prisjetili Igora i svega što je on napravio, prvenstveno za naš nogometni klub, odlučili smo od ove godine pokrenuti Memorijalni turnir „Igor Kedačić“ te se nadamo kako će ovaj turnir postati tradicionalni i održati se još puno puta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here