Leon Babić Brajko sa Slovencem Kirbisom u finalu parova!

0
1877

ZAPAŽEN NASTUP MLADOGA  ĐAKOVAČKOGA TENISAČA

Mladi đakovački tenisač Leon Babić Brajko koristi ljeto za odigravanje jakih međunarodnih turnira na kojima stječe iskustvo potrebno za daljnji napredak. Nakon Čakovca i Velog Lošinja Babić Brajko nastupio je od 21. do 27. srpnja na izuzetno jakom turniru tenisača do 16 godina u njemačkom gradu Waiblingenu – TC Waiblingec Acxademy Junior International.

Đakovački tenisač odlično je otvorio turnir s dvije sigurne pobjede. U prvom je kolu bio bolji od domaćega igrača Maximilliana Boleya sa 6:0 i 6:2. Kao sedmi nositelj Leon Babić Brajko bio je bolji u drugom kolu od Švicarca Christiana Buechija. Nakon teške borbe u tri seta Đakovčanin je bio bolji 6:2; 1:6 i 7:6.

U borbi za četvrtfinale đakovačkoga je tenisača zaustavio Nijemac Kim Johhanes Niethammer. Ponovo su igrana tri seta, a nakon što je Babić Brajko dobio prvi set (6:3) u preostala dva bio je bolji Nijemac (6:3 i 6:0).

Đakovački tenisač u paru sa Slovencem Aljazom Kirbisom stigao je do finala koje će danas igrati protiv četvrtih nositelja norveško-švedske kombinacije Julius Kostopoulos i Adrian Luddeckens.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here