Favoriti: Hajduk, Dračice, Šokadija, Polet…?

0
1512

ORRŽAN PLENUM KLUBA DRUGE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Predstavnici Nogometnog središta Đakovo, u četvrt<k su, 25. srpnja, održali Plenum klubova Druge županijske nogometne lige na kojem je najzanimljivije bilo izvlačenje natjecateljskih brojeva i raspored natjecanja.

Poznato je da je prošlogodišnji prvak Omladinac iz Josipovca direktno ušao u Prvu županijsku nogometnu ligu, a da se posljednja Mladost iz Ivanovaca preselila u Ligu NS Đakovo. Povratnici u ligu su nogometaši Slavonije iz Budrovaca, a po prvi puta će u Drugoj ligi nastupiti Vinogradar iz Mandićevca koji je bio prošlogodišnji prvak Lige NS Đakovo.

Nakon što su izvučeni natjecateljski brojevi, Bergerovom tablicom određen je i raspored natjecanja.

Kakav će odnos snaga biti ove godine? Prema najavama nogometaši Hajduka iz Širokoga Polja ne skrivaju ambicije za osvajanje prvoga mjesta jer kako kažu zalog za to im je prošlogodišnje drugo mjesto, ali i ista momčad pojačana s tri iskusna igrača (povratnik nakon ozljede Josip Đambić, Ante Perak i Marko Zetović). Dakako, tu su uvijek opasni Dračičani koji po drugi puta svoje pripreme započinju izvan Đakova, točnije nalaze se u Bosni i Hercegovini gdje će danas (27. srpnja) odigrati prijateljsku utakmicu protiv HNK Rama. Dakako, već godinama u vrhu su i nogometaši Šokadije iz Strizivojne, a bit će zanimljivo što će učiniti nogometaši Poleta iz Semeljaca koji su također pojačali svoje redove. U svakom slučaju, očekuje nas zanimljiva drugoligaška jesen.

U prvom kolu koje je na rasporedu 24. i 25. kolovoza sastaju se:

 

SUBOTA, 24. 8 – 17:30 sati

POLET (SEMELJCI) – RADNIČKI (VIŠKOVCI)

SLAVONIJA (BUDROVCI) – REKORD (KONDRIĆ)

 

NEDJELJA, 25. 8. – 17:30  sati

SLOGA (KORITNA) – ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA)

DRAČICE – VINOGRADAR (MANDIĆEVAC)

HAJDUK (Š. POLJE) – DINAMO (TRNAVA)

JEDINSTVO (FORKUŠEVCI) – BUDUĆNOST (GORJANI)

HOŠK (GAŠINCI) – OMLADINAC (Đ. SELCI)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here