Domagoj Vragolović poveo Josipovčane u pripreme!

0
2298

JOSIPOVČANI KRENULI S PRIPREMAMA

Tekst i foto: Mirko Knežević

U nedjelju 21. srpnja, josipovački seniori  prozivkom i treningom počeli su pripreme za nadolazeću nogometnu sezonu. Prvak prošlog prvenstva 2. ŽNL NS Đakovo, novi član 1. Županijske nogometne lige Osječko-baranjske okupio se na igralištu u Drljaku s novim trenerom Domagojem Vragolovićem koji je na klupi  naslijedio Šimu Živkovića. Trenera i igrače pozdravio je predsjednik kluba Zdravko Krha istaknuvši želju da Omladinac i u novoj ligi nastaviti s uspjesima.

      Predsjednik kluba Zdravko Krha (lijevo) i novi trener Domagoj Vragolović (desno)

                           Nogometaši Omladinca na prozivci

Trener Vragolović igrač mnogih klubova u Đakovštini i bivši trener mlađih selekcija HNK Đakovo Croatia predstavio je program rada.

„Omladinac je dobar klub, godinama s dobrom prepoznatljivom igrom i uspjesima. Pred nama je još više truda, zalaganja, discipline i volje jer smo u višem rangu i neće nam biti lako. Dobra igra rezultat su redovitoga treninga i ostavljanjem sebe na terenu. Želja mi je stvoriti ozračje međusobne otvorenosti jednih prema drugima kako bismo na vrijeme mogli rješavati sporna pitanja ili probleme. Isto tako vjerujem da ćemo naići i na razumijevanje uprave kluba, zaključio ne Domagoj Vragolović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here