U novu ligu gotovo s istim kadrom!

0
2605

NOGOMETAŠI TORPEDA KRENULI S PRIPREMAMA

Trener Goran Uzelac zakazao je za petak, 19. srpnja, prozivku igrača Torpeda koji će od ove sezone nastupiti u višem rangu – Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci. Podsjetimo, Kuševčani su plasman u viši rang osigurali četvrtim mjestom u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Kao i većina klubova koji su krenuli s pripremama, prozivka nije okupila sve igrače jer još uvijek je vrijeme godišnjih odmora, ali i ljetnih radova tako je i Torpedo krenuo nekompletan u priprema.

Ono što se pouzdano zna klub je napusti topnik Mile Blažević koji se sprema na odlazak u Austriji, ali što se tiče dolazaka također je bilo, barem zasada, poprilično „mršavo“. Pristupnicu klubu potpisao je veznjak Mario Rajčević koji dolazi iz đakovačkoga trećeligaša.

                                    Prva kuševačka akvizicija – Mario Rajčević

Kuševčani će trenirati na svom igralištu Lipa, a prvu provjeru imat će na tradicionalnom memorijalnom turniru „Juroš – Grbeša“ koji se igra 27. i 28. srpnja. Na kuševačkom turniru nastupit će tri trećeligaša: Zrinski iz Jurjevca, Bedem iz Ivankova, Đakovo Croatia i domaćin Torpedo.

Goran Uzelac: Favoriti su Radnički i Borac!

Zamoljen za kratki komentar nove lige koju čine klubovi iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije kuševački trener Goran Uzelac je rekao: Teško je u ovom trenutku govoriti o ambicijama jer mi smo tek ušli u četvrtu ligu, još uvijek nismo i potpunosti definirali igrački kadar, na početku smo priprema… Ono što dosada vidim da će Radnički iz Meca i Borac iz Kneževih Vinograda biti glavni favoriti za prvo mjesto, barem prema „rosteru“ kojega su već složili. Naš cilj je biti u sredini tablice i ustaliti se u novoj ligi. Pred nama su pripreme, turniri i pripremne utakmice i vjerujem da ćemo imati dovoljno vremena za stjecanje prave natjecateljske forme. Mislim da će naša prednost biti što se igrači jako dobro poznaju jer već nekoliko sezona momčad se praktički nije mijenjala. Ali, ponavljam još je rano za bilo kakva predviđanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here