Jurjevčani krenuli s pripremama!

0
1686

NOGOMETAŠI ZRINSKOGA KRENULI S PRIPREMAMA

Nakon jednomjesečnoga odmora, u ponedjeljak, 15. srpnja, nogometaši Zrinskoga iz Jurjevca krenuli su s pripremama za novu trećeligašku sezonu koju će od ove godine činiti samo klubovi iz Slavonije i Baranje. Uz Belišće, Čepin, Vihor, Slavoniju, Marsoniju, Zrinski, Bedem, Đakovo Croatiju, Slogu, Vukovar 91., Oriolik i Slaviju novu trećeligaši postali su Graničar iz Županje PPK Kutjevo, Vuteks-Vukovar i NAŠK. Plenum klubova održat će se 23. srpnja, a domaćin će biti upravo Zrinski, a prvenstvo kreće 24/25. kolovoza.

Robert Grnja novi trener, Krešimir Galić pomoćnik

Zrinski je u novu sezonu krenuo s novim stručnim stožerom. Trener Zrinskoga postao je Robert Grnja, dugogodišnji igrač ovoga kluba i pomoćnik Antuna Labaka u prošlom prvenstvu, a njegov pomoćnik je dojučerašnji igrač Krešimir Galić. Uz njih, o radu kluba, kao koordinator, brinut će Antun Labak.

Na prozivku se odazvalo 28 igrača među kojima je i dosta novih imena koji se još uvijek nalaze na probi. Na prvom treningu nisu se pojavili „Brazilci“ Dos Santos Junior i Moises koji će se momčadi priključiti u četvrtak, 17. srpnja i golman Denis Pintarić.

Klub su napustili Dražen Fehir koji će karijeru nastaviti u županijskom drugoligašu Vinogradaru iz Mandićevca, Marin Stanušić odlazi na posudbu u Mladost iz Đakovačke Satnice, a klub je napustio i Jurica Pranjić.

Nakon kratkoga sastanka s igračima, trenerski dvojac Grnja-Galić odradio je i prvi trening. Tijekom vježbanja vladalo je vedro raspoloženje i vidna želja da se što prije krene s igrom. Na kraju treninga, dvije su momčadi odigrale međusobnu utakmicu. Treninzi se nastavljaju svakodnevno, a za dva tjedna bit će upriličena i prva provjera na memorijalnom turniru u Kuševcu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here